Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
25 sep 2017
 

Op 27 september vinden in Den Haag de finales van de EC-Council Global CyberLympics 2017 plaats. De climax van deze wereldwijde ethische hacking-competitie maakt onderdeel uit van de internationale Cyber Security Week die in die week in Den Haag wordt gehouden.
De Global CyberLympics is een hackingcompetitie met als doel het vinden van de beste cybersecurityteams ter wereld. De teams bestaan uit 4 tot 6 spelers. Na een ronde van 12 uur krijgen alle deelnemende teams punten voor hun opgeloste opgaven. Van elk continent gaan de twee beste teams in real life de uitdaging met elkaar aan tijdens de finale in Den Haag.

Deloitte organiseert als spin-off van de CyberLympics-finale twee eigen hackingevenementen, één voor studenten en één voor bedrijven (op uitnodiging). Deze twee speciale competities zijn Capture the Flag games waarin teams het tegen elkaar opnemen. De uitdagingen hebben betrekking op hacken in de breedste zin van het woord en kunnen verschillende vaardigheden vereisen, zoals kennis over encryptie en decryptie, webapplicatie-hacking en remote exploiting.

HackLab Kids

Op maandag 25 september viert Deloitte de opening van de Cyber Security Week met een HackLab Kids. Basisschoolkinderen leren wat het inhoudt om een hacker te zijn en ontdekken welke innovaties de wereld te bieden heeft, nu en in de toekomst. Daarnaast laten we hen de risico's van digitalisering zien, willen we ze enthousiasmeren om later te kiezen voor een technische studie en uiteindelijk misschien een technische professional te worden. De kinderen krijgen les van ethical hackers van Deloitte, de voormalige kampioenen van de Global CyberLympics.

De registratie voor de evenementen tijdens CSW is geopend, kijk voor meer informatie op: https://www.cybersecurityweek.nl/

Locatie Den Haag
   
Datum: 25 september 2017
Gerelateerde artikelen  
27-09-2017 Agenda Global CyberLympics
25-09-2017 Agenda Cyber Security Week
26-09-2017 Agenda Cyber Security Week
27-09-2017 Agenda Cyber Security Week
28-09-2017 Agenda Cyber Security Week

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2017 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,08 seconden.