Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
21 mrt 2018
 

Hoe groot is de kans op een cyber attack? Wat gebeurt er met bedrijfsgevoelige informatie als die gehackt is? Hoe is een attack of hack te voorkomen? Op deze en meer vragen geven misdaadverslaggever Peter R. De Vries, internetsocioloog Chris van ’t Hof en specialisten uit de wereld van IT beveiliging en digitale bedrijfsvoering antwoord tijdens het Cyber Security Diner op 21 maart aanstaande.

De toenemende digitalisering en technologische vernieuwing bieden bedrijven veel voordelen. Een groot deel van de productie of andere bedrijfsprocessen kunnen bijvoorbeeld digitaal worden aangestuurd. Ook voor werknemers biedt het vele voordelen. Zo kunnen zij met alle mobiele apparaten bij hun bestanden zodat ze thuis kunnen werken en ook op reis nog productief kunnen zijn. Maar het maakt bedrijven ook kwetsbaar voor kwaadwillende hackers. Zij kunnen, als de informatie niet veilig genoeg is afgeschermd, tot in fabriekshal processen verstoren of bijvoorbeeld de financiële administratie beïnvloeden. Om nog maar te zwijgen van vertrouwelijke informatie die ineens op straat kan komen liggen.

Tijdens het Cyber Security Diner nemen Peter R. De Vries en Chris van ’t Hof aanwezigen mee in de wereld van de ‘Cyber Intriges’. Directieleden en managers uit het bedrijfsleven krijgen aan de hand van een fictieve case inzicht in de risico’s en wat ze kunnen doen om hun eigen Cyber Security te verbeteren. Het evenement is vooral bedoeld voor beslissers in IT en bedrijfsvoering, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Het Cyber Security Diner wordt georganiseerd door IT-beheerder Ultimum, hostaanbieder Denit en IT-beveiligers Guardian 360 en Vest.

Het diner vindt plaats op 21 maart van 18.00 - 21.30 in het Yanmar Stadion in Almere. Toegang kost €275 en is inclusief diner en aansluitende borrel.   Inloop en registratie kan vanaf 17.30. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en het bestellen van tickets kijken op www.ultimum.nl

Locatie Yanmar Stadion Almere
   
Datum: 21 maart 2018
Gerelateerde artikelen  
18-04-2018 Agenda Conferentie: Cyber? Mij een zorg!

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,08 seconden.