Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
3 dec 2019
 

Geïnteresseerd in of betrokken bij onderzoek, ontwikkeling, innovatie en / of (hoger) onderwijs op het gebied van cyberveiligheid? Kom en neem deel aan de tweede editie van het dcypher Symposium op 3 december in Media Plaza Utrecht. Er is veel te leren, te bespreken en uit te wisselen over cybersecurity onderzoek, innovatie en hoger onderwijs.

Wij geloven dat netwerken essentieel is dus zullen er veel mogelijkheden zijn om sprekers en deelnemers te ontmoeten. Ons evenement is een ontmoetingsplaats voor cybersecurity docenten en studenten, voor voormalige, huidige en mogelijk toekomstige uitvoerders van cybersecurity onderzoeksprojecten, voor publieke en private onderzoekspartners, voor bedrijven die behoefte hebben aan cyberbeveiligingsprofessionals, voor potentiële profit- en non-profit gebruikers van onderzoek resultaten, beleidsmakers en ethische hackers.

Laat cybersecurity oplossingen zien die in samenwerking zijn bereikt. Deelnemers krijgen een indruk van de resultaten van nog lopende of onlangs afgeronde onderzoeksprojecten (middelgroot -SBIR en meerjarig PhD en postdoc onderzoek), zowel nationaal als internationaal. Oplossingen voor het overbruggen van hiaten tussen cybersecurity curricula voor het hoger onderwijs en eisen van de arbeidsmarkt zullen worden geadresseerd. Het delen van ideeën zal worden aangemoedigd, b.v. door de uitdagingen te bespreken in de vertaling van onderzoeksoutput in innovatieve oplossingen, hoe cybersecurity een sterk punt van onze infrastructuur kan worden, hoe doorstroom tussen hoger en academisch onderwijs in cyberbeveiliging kan worden verbeterd, etc. We bieden een podium voor cybersecurity R & D- en onderwijsprojecten, recentelijk afgerond of in uitvoering. Er is ook een expositie van nieuwe cyberbeveiligingsoplossingen gepland. Tijdens het symposium zal ook bekend worden gemaakt welke nieuwe onderzoeksprojecten, voortkomend uit de derde nationale CS call van NWO, zijn gehonoreerd en binnenkort van start zullen gaan.

Meer informatie volgt!

Registreer hier

Dit symposium wordt georganiseerd door dcypher in samenwerking met de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RvO), het Nationaal Cyber Security Centre (NCSC) en Regieorgaan SIA (NPRO-SIA)

Locatie MediaPlaza Utrecht
   
Datum: 3 december 2019
Gerelateerde artikelen  
20-11-2019 Agenda Cyber Security Meeting
27-11-2019 Agenda Cyber Security Meeting
03-12-2019 Agenda Cyber Security Meeting
08-04-2020 Agenda Nationaal Security Evenement
09-04-2020 Agenda Nationaal Security Evenement

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,16 seconden.