Nieuws  
 

Producent van netwerkcamera’s Axis Communications onthult vandaag een thermische netwerkcamera in bulletvorm geschikt voor ruige omstandigheden en strenge klimaten. De camera is volgens Axis een betaalbare aanvulling op de serie vaste thermische camera’s voor de beveiliging van terreinen.

De netwerkcamera maakt thermische beelden met hoge contrasten en is de eerste thermische camera met het zogenaamde Corridor Format van Axis. Deze toepassing is met name nuttig bij een effectieve perimeterbeveiliging van bijvoorbeeld industrieterreinen of spoorwegen.

De camera kan direct buiten worden ingezet voor de beveiliging van locaties waar een snelle opsporing van inbraakpogingen van belang is, zegt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis. Daarnaast biedt de camera met het Corridor Format van Axis een verticaal gezichtsveld. Geschikt voor de bewaking van bijvoorbeeld lange omheiningen en andere perimeters.

“Voorheen lagen thermische camera’s alleen binnen het bereik van beveiligingsinstallaties met een groot budget. Dit model is daarom een sterke toevoeging”, aldus Roobol.

Plaats op:
Datum: 4 juni 2013
Categorie: (Camera)bewakingsystemen
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-01-2010 Nieuws Axis breidt portfolio uit met twee thermische netwerkcamera's
16-11-2011 Nieuws AXIS introduceert verbeterde thermische netwerkcamera’s
22-03-2013 Nieuws Axis komt met camera ter grootte van lipstick
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
28-09-2017 Nieuws Netwerkradartechnologie van Axis voor doeltreffende bewegingsdetectie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.