Nieuws  
 

Telindus Nederland kondigt de overname aan van Managed Security Provider ION-IP. Hiermee breidt Telindus haar dienstenportfolio en expertise inzake security verder uit en wordt de groei op de markt van Managed Security Services versneld. De overname van ION-IP past perfect in de ambitie van Telindus om klanten een volledig dienstenportfolio te bieden, van infrastructuurontwerp tot Managed Services. Met deze overname creëert Telindus Nederland een ijzersterk Managed Security Services aanbod, waardoor klanten op securitygebied volledig worden ontzorgd.

Met de toegenomen complexiteit binnen het IT-landschap, is het verdedigen van de infrastructuur en het vervolgens monitoren en up-to-date houden van de oplossingen een specialistische en tijdrovende dagtaak geworden. Uit onderzoek van Telindus onder 266 IT-beslissers blijkt dan ook dat 46 procent van de organisaties de komende drie jaar steeds meer gaan uitbesteden op het gebied van IT-security. Met de overname van ION-IP speelt Telindus direct in op deze ontwikkeling.

ION-IP, gevestigd in Veenendaal, telt ruim twintig security- en performance-experts en heeft klanten in de zakelijke dienstverlening, telecom, financiële, zorg- en overheidsmarkt. ION-IP onderscheidt zich door haar unieke Point of Control-benadering, door op één centrale plaats de security en performance policies af te dwingen op verkeersstromen. De organisatie heeft zowel de Platinum Partnerstatus van Palo Alto Networks als de Guardian en Gold Partnerstatus van F5 Networks, naast relaties met andere partners. In de 28 jaren van haar bestaan, is ION-IP de laatste jaren sterk gegroeid door haar strategie te richten op het volledig managed aanbieden van security- en application performance-oplossingen. Deze succesvolle strategie zal onder de vleugels van Telindus geheel worden doorgezet, waarmee de relaties van Telindus direct toegang krijgen tot deze dienstverlening. Anderzijds brengen de IT-infrastructuurkennis en het Security Operations Center (SOC) van Telindus nieuwe mogelijkheden voor ION-IP om haar klanten meer end-to-end diensten te kunnen bieden.

Plaats op:
Datum: 27 maart 2018
Bron: Telindus Nederland
Gerelateerde artikelen  
10-01-2018 Nieuws Telindus en Davinsi Labs bundelen krachten
20-10-2017 Nieuws Telindus organiseert Security Event Weg met security!
06-06-2019 Nieuws IT-beslissers zien geen taboe voor uitbesteden security
10-11-2017 Video Interview met Telindus tijdens Infosecurity 2017
08-07-2019 Nieuws Telindus wint aanbesteding GGI-Veilig
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,9 seconden.