Nieuws  
 

Trend Micro, cybersecurity-oplossingen, breidt zijn beveiligingsoplossing voor containers verder uit met Deep Security Smart Check. Smart Check scant volcontinu container-images en is een aanvulling op de bestaande Deep Security runtime container-bescherming.
 
Trend Micro heeft Deep Security Smart Check ontwikkeld voor het effectief detecteren van malware en kwetsbaarheden. De oplossing scant container-images nog voordat deze zijn geïmplementeerd. Hierdoor kunnen beveiligingsissues in veel gevallen nog in de ontwikkelfase worden opgelost, in plaats van na de release van een applicatie.
 
Trend Micro introduceert tevens een uitgebreid pakket aan API’s en een automation center met tools om automatisering van beveiliging mogelijk te maken, dankzij verbeterde integraties. Klanten van Trend Micro Deep Security beschikken over product API’s die continue beschikbaarheid, status monitoring, IT service management en integratie van orchestratie-tools, zoals de recent geïntroduceerde Amazon Elastic Container Service voor Kubernetes, mogelijk maken.
 

Plaats op:
Datum: 15 juni 2018
Bron: TREND MICRO BeNeLux
Gerelateerde artikelen  
06-11-2018 Nieuws Qualys neemt container-securitybedrijf Layered Insight over
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
20-12-2018 Nieuws Nieuwe oplossing van Qualys voor containerbeveiliging
24-08-2007 Nieuws Cybercriminelen maken misbruik van lek Trend Micro
21-06-2011 Nieuws Trend Micro snelst groeiende contentbeveiliger
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.