Nieuws  
 

F-Secure breidt zijn mogelijkheden voor bedreigingsdetectie en incidentrespons uit met een brancheleidend platform voor het opsporen van cyberbedreigingen en breidt de beschikbaarheid van zijn beveiligingsdiensten uit naar de grootste wereldwijde markten.

F-Secure heeft op 18 juni 2018 een overeenkomst getekend voor de overname van alle uitstaande aandelen van MWR InfoSecurity. Dit is een niet-beursgenoteerde leverancier van oplossingen voor cybersecurity met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Singapore, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. De overname vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de uitvoering van de groeistrategie van F-Secure, dat hiermee de grootste Europese leverancier van diensten en oplossingen voor bedreigingsdetectie en incidentrepons wordt.

Bedrijven worden momenteel geconfronteerd met een dynamisch bedreigingslandschap. Cybercriminelen maken voortdurend gebruik van geavanceerde technologie om traditionele beschermingsmechanismen te omzeilen. Beveiliging aan de netwerkrand is niet langer voldoende om organisaties te beschermen en het in eigen beheer ontwikkelen van betere beveiligingsmogelijkheden is voor de meeste bedrijven geen haalbare kaart.

Vanwege het prangende tekort aan interne beveiligingsexpertise is er sprake van een enorme vraag naar producten en diensten die bedrijven helpen om proactief nieuwe bedreigingen op te sporen, voor snellere detectie en incidentrespons te zorgen en hacks en datalekken te voorkomen. De combinatie van mens en machine van F-Secure – een aanpak die MWR InfoSecurity eveneens hanteert – brengt het bedrijf in een unieke positie om geavanceerde aanvallen te bestrijden met zijn beveiligingsproducten en -diensten.

Met bijna 400 werknemers behoort MWR InfoSecurity tot de grootste wereldwijde aanbieders van zakelijke beveiligingsdiensten. Het bedrijf beschikt over uiterst vaardige experts in aanvalstechnieken die weten hoe aanvallers denken en staat binnen de branche bekend vanwege zijn hoogwaardige technische expertise en onderzoek. Countercept, het platform van MWR Infosecurity voor het opsporen van cyberbedreigingen, biedt uitgebreide proactieve aanvalsdetectie en vult de sterke punten van F-Secure aan. Het aanbod van F-Secure wordt dankzij de overname ook uitgebreid met phishd, een verzameling managed security services van MWR InfoSecurity die organisaties tegen phishing-aanvallen beschermt. In een tijd waarin cybercriminelen bedrijven steeds vaker aanvallen via hun werknemers, is het van cruciaal belang dat die laatsten over mogelijkheden beschikken om e-mailaanvallen te detecteren en voorkomen.

De nieuwe bedrijfscombinatie zal onderdak bieden aan honderden van ’s werelds beste beveiligingsconsultants. F-Secure is daarmee in staat om organisaties op werkelijk wereldwijde schaal te voorzien van beveiligingsadvies en hen te helpen met het bevechten van de meest geavanceerde bedreigingen van dit moment. Zijn onderzoek naar beveiligingsincidenten en simulaties van gerichte aanvallen leveren inzichten op die direct worden gekoppeld aan het productontwikkelingsproces. De oplossingen van F-Secure voor bedreigingsdetectie en incidentrespons worden op deze manier voortdurend bijgewerkt met bescherming tegen de laatste bedreigingen.


Plaats op:
Datum: 19 juni 2018
Bron: F-Secure
Gerelateerde artikelen  
18-05-2018 Nieuws Nieuwe beveiligingsoplossing van F-Secure
07-03-2018 Nieuws Managed service van F-Secure voor blokkeren cyberaanvallen
24-04-2019 Nieuws Moderne cyberbedreigingen vragen om continuous response
06-04-2017 Nieuws F-Secure koopt Little Flocker
23-02-2018 Nieuws E-mailaanvallen blijven pijnpunten voor bedrijven
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.