Nieuws  
 

Secureworks en Carbon Black breiden hun langdurige samenwerking uit om de eindpuntdetectie, het incidentonderzoek en herstelmogelijkheden van klanten in de cloud te verbeteren. Dit gebeurt door Secureworks' Red Cloak gedragsanalytica toe te passen op ongefilterde data uit Carbon Blacks Cb Predictive Security Cloud (PSC). In tegenstelling tot concurrenten verzamelt en bewaart de PSC ongefilterde gegevens. Hierdoor is het met behulp van Secureworks' Red Cloak gedragsanalyse mogelijk om bekende en onbekende aanvallen die zijn gericht op gezamenlijke klanten sneller te identificerenen en te stoppen.

Secureworks was de eerste wereldwijde managed security service provider (MSSP) die samen met Carbon Black een beveiligingsoplossing bood. Sindsdien hebben de twee organisaties meer dan 435 gedeelde klanten voorzien van geavanceerde endpoint-beveiliging en dreigingsinformatie. Deze intensievere samenwerking tussen Secureworks en Carbon Black zal klanten nog meer waarde oplevere.

Secureworks kondigde eerder al aan dat het zijn gepatenteerde analysesysteem beschikbaar stelt voor andere bedrijven in de markt via het Secureworks Red Cloak Partner Program.

Plaats op:
Datum: 12 oktober 2018
Bron: Secureworks
Gerelateerde artikelen  
30-11-2018 Nieuws Managed Detection and Response oplossing van Secureworks
08-08-2019 Nieuws Secureworks breidt uit met managed services
24-10-2019 Loopbaan Secureworks verwelkomt Steve Hardy als Chief Marketing Officer
17-09-2018 Nieuws Secureworks lanceert Security Maturity Model
30-04-2019 Nieuws Nieuwe applicatie van Secureworks voor cybersecurity-analyse
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,87 seconden.