Nieuws  
 

Cybercriminelen ontwikkelen voortdurend de technieken die zij gebruiken om endpoints aan te vallen. Aangezien meer dan een derde (39 procent) van de cyberaanvallen nu niet op malware is gebaseerd, maken veel aanvallers gebruik van gaten in traditionele antimalware-oplossingen die geïsoleerd worden gebruikt. Bovendien hebben 50 procent van de organisaties tijdens een incident onvoldoende zicht op endpoints of het netwerk. Dit betekent dat veel bedrijven ineffectieve beveiligingstools in hun omgeving toepassen, wat uiteindelijk de complexiteit verhoogt zonder het probleem direct aan te pakken. Deze onsamenhangende oplossingen vereisen voortdurend toezicht en tijd van experts. Zij moeten namelijk een veelvoud aan beveiligingswaarschuwingen analyseren en gecompromitteerde apparaten identificeren. Door het groeiende tekort aan cybersecurity-vaardigheden beschikken bedrijven echter niet over de middelen die nodig zijn om hun beveiligingsinfrastructuur effectief te beheren.

Dell introduceert Dell SafeGuard and Response om organisaties te helpen deze uitdagingen aan te gaan. Dit is een verzameling van de nieuwste endpoint-beveiligingsoplossingen die Secureworks’ managed security, expertise op het gebied van incidentrespons en analyse van bedreigingen combineert met CrowdStrikes platform voor endpoint-beveiliging. Dells moderne en effectieve aanpak voorkomt, detecteert en reageert op nieuwe bedreigingen. Dit maakt het eenvoudig voor organisaties om hun gegevens te beschermen met de veiligste commerciële pc's.

Dell SafeGuard and Response maakt gebruik van AI en cloud-technologieën om klanten de essentiële vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om hun pc's en gegevens te beschermen. CrowdStrikes endpoint-beveiligingsoplossingen beschermen tegen meer dan 99 procent van de malware en malwarevrije bedreigingen(4), detecteren 100 procent van de kwetsbaarheden en reageren snel op geavanceerde aanvallen. De gedragsanalyse van Secureworks RedCloak is geïntegreerd in de preventie-, detectie- en responsmogelijkheden, zodat klanten profiteren van een steeds slimmere bescherming. Wanneer een opkomende dreiging in één omgeving wordt ontdekt, worden er tegenmaatregelen ontwikkeld en toegepast voor alle klanten die ook risico lopen.

Met Dell SafeGuard and Response hoeven klanten zich geen zorgen meer te maken over complexe implementaties met meerdere software agents. Dells benadering van beveiliging vereenvoudigt het aankoopproces. Klanten kunnen deze nieuwe oplossingen samen met hun nieuwe pc’s bestellen. Bedrijven krijgen een uitstekende bescherming in combinatie met de mogelijkheid om gecompromitteerde apparaten snel te detecteren en cyberincidenten op te lossen.

Plaats op:
Datum: 1 februari 2019
Bron: Dell
Gerelateerde artikelen  
30-11-2018 Nieuws Managed Detection and Response oplossing van Secureworks
08-08-2019 Nieuws Secureworks breidt uit met managed services
24-04-2019 Nieuws Moderne cyberbedreigingen vragen om continuous response
20-02-2017 Nieuws SecureWorks bundelt krachten met Carbon Black
18-05-2018 Nieuws Nieuwe beveiligingsoplossing van F-Secure
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.