Nieuws  
 

Unisys Stealth(identity) van Unisys Corporation is biometrische identiteitsbeheersoftware voor grootschalige verwerking van biometrische registraties met vingerafdruk-, gezichts-, stem- en irisherkenning en gedragsbiometrie, met de mogelijkheid om nieuwe biometrische modaliteiten te integreren in de toekomst.

Het automatiseert het proces van biometrische registratie - het vastleggen en opslaan van biometrische gegevens die worden gebruikt voor het verifiëren van identiteiten - en biedt configureerbare API's voor de integratie van biometrische authenticatie met fysieke en digitale kanalen, inclusief mobiele apparaten.

Een onderzoek naar identiteitsfraude uit 2018 door Javelin Strategy & Research onthulde dat identiteitsfraude alleen al in de Verenigde Staten 16,7 miljoen mensen had getroffen met een verlies van 16,8 miljard dollar. Naast financieel verlies, kan identiteitsfraude ook ernstiger gevolgen hebben, bijvoorbeeld wanneer terroristen over grenzen kunnen komen, of wanneer fraudeurs vervalste, gestolen of gewijzigde identiteitsdocumenten kunnen gebruiken om de rechten en inkomsten van burgers te stelen.

Unisys Stealth(identity) versterkt de verdediging tegen identiteitsfraude door vertrouwde identiteiten van individuen voor meerdere fysieke en digitale kanalen in te stellen. Het biedt ook uitgebreide controle over biometrische beheerprocessen en is flexibel genoeg om zich aan te passen aan en gebruik te maken van technologische vooruitgang om fraudeurs consequent voor te blijven.


Plaats op:
Datum: 8 mei 2019
Bron: Unisys
Gerelateerde artikelen  
02-12-2019 Nieuws Beveiligd biometrisch identiteitsmanagement van Unisys
05-12-2019 Nieuws Sieraad biedt bescherming biometrische gegevens in digitale wereld
10-07-2018 Nieuws Biometrische authenticatie in nieuwe versie LANCOM VPN Client
17-02-2009 Nieuws Biometrische beveiliging niet veilig genoeg
25-02-2020 Nieuws Unisys breidt beveiliging uit naar containeromgevingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,87 seconden.