Nieuws  
 

Matrix42, een Europese softwareproducent van unified endpoint management die zorgt voor volledige integratie en automatisering van alle digitale workspace processen is een samenwerking aangegaan met NewChannel, een IT- distributeur voor passende en innovatieve security- en cloudoplossingen. De samenwerking is in eerste instantie gericht op EgoSecure, het dochterbedrijf van Matrix42, dat is gespecialiseerd in endpoint security software.
 
Dick Gehéniau, Managing Director Benelux bij Matrix42: “De software van EgoSecure maakt het mogelijk om op een intelligente manier data te inventariseren, te classificeren, te controleren en zo een compliant gebruik af te dwingen. We zijn van mening dat EgoSecure de noodzakelijke GDPR-aanvulling biedt op het veelgebruikte Bitlocker van Microsoft. EgoSecure in combinatie met iedere vorm van endpoint antivirussoftware zorgt ervoor dat integriteit van data altijd ongeschonden blijft. Waar antivirussoftware zich veelal richt op ongewenste bedreigingen van buitenaf, richt EgoSecure zich op volledige controle van het interne gebruik van data. Met EgoSecure in haar portfolio kan NewChannel een complete endpoint cyber security-oplossing bieden aan haar klanten. Bovendien kan Matrix42 zich met het oog op Europese wet-en regelgeving uitstekend vinden in de strategie van NewChannel om wat betreft de samenwerkingen die het aangaat de focus te leggen op Europese vendoren.”
 
Raymond Kreefft, Managing Director van NewChannel: “Wij zien Matrix42 en EgoSecure als zeer waardevolle aanvullingen op ons assortiment cybersecurity oplossingen dat wij hebben gevat binnen ons NewChannel Circular Cyber Security (NCCS)-concept. Met NCCS bieden wij een palet aan security-toepassingen waarmee onze resellers in de Benelux de complete security-cyclus kunnen beheren en controleren om bedrijfscontinuïteit en bedrijfszekerheid, maar ook conformiteit aan regels zoals AVG/GDPR aan hun klanten kunnen garanderen. Het feit dat Matrix42 een Europese organisatie is past perfect in ons streven om aan conformiteit aan EU-wet- en regelgeving te kunnen blijven voldoen middels een voorkeur voor Europese ontwikkelaars van cybersecurity-oplossingen. De beschikbaarheid van flexibele licentievoorwaarden en -modellen past daarnaast in de veranderende vraag van met name onze MSP- en MSSP-partners. De samenwerking met Matrix42 verloopt prima en wij zien een hele goede gezamenlijke toekomst en groei tegemoet.”

Plaats op:
Datum: 13 december 2019
Gerelateerde artikelen  
30-10-2013 Nieuws Security-tycoons openen EgoSecure Benelux kantoor
27-12-2019 Nieuws De Digital Workspace Trends van 2020 volgens Matrix42
30-11-2009 Nieuws Norman en Lumension tekenen strategisch partnerschap
16-05-2006 Nieuws SecureComm distributeur voor WatchGuard in Nederland
16-05-2006 Nieuws SecureComm distributeur voor WatchGuard in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,88 seconden.