Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 17

 

Alarm Control Nederland (ACN) is een vooruitstrevende particuliere alarmcentrale (PAC) die preventie biedt in geval van inbraak, brand, overval, sabotage, technische storingen, e.d.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Vanaf 1992 is Alert Security in Zuid Holland Zuid uitgegroeid tot een begrip. Voor bedrijven, overheden en particulieren zijn wij de betrouwbare partner in veiligheid met kennis van zaken en een “no nonsense” mentaliteit.

Onze kracht ligt in onze transparante manier van werken. We doen wat we zeggen en geven ook … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Brandbeveiliging, Receptie
 

AMBER Alert is het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en –ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of vermissing van een kind direct heel Nederland waarschuwen – via radio, TV, borden boven de snelweg, PC- en TV-schermen, websites, e-mail, SMS, instant messenging en social media. Zo kan … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Communicatiesystemen
 

De DEVISION Meldkamer is een landelijk door het Ministerie van Justitie erkende particuliere alarmcentrale. Devision verzorgt de ontvangst en de afhandeling van duizenden over geheel Nederland verspreide installaties.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

EuroPAC is een hypermoderne particuliere alarmcentrale (PAC) die als doel heeft om haar zakelijke en particuliere klanten persoonlijk en professioneel van dienst te zijn.

Om onze dienstverlening te kunnen waarmaken gebruiken wij zeer geavanceerde technieken waardoor wij in staat zijn om aan elk afzonderlijke melding een specifiek … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

HBD Total Security is een beveiligingsorganisatie die zich uitsluitend richt op haar core-business activiteiten t.w. objectbeveiliging, receptiediensten, alarmcentralediensten en mobiele surveillance diensten. Het bedrijf is samengegaan met Trigion. Klik … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Intergarde is al een oude rot in het beveiligingsvak en verzorgt sinds de jaren ‘70 met circa 300 medewerkers de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland.

Door onze jarenlange expertise in combinatie met onze professionele werkwijze, hebben wij een positie aan de top … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten
 

De onafhankelijke MPL groep bestaat uit zowel de MPL Alarm & Communicatie Centrale alsook MPL Easy Safe Integrations.

De MPL Alarm & Communicatie Centrale heeft zich tot doel gesteld alle gangbare en gecertificeerde manieren van doormelding te kunnen ontvangen en te kunnen verwerken middels een vooraf vastgesteld protocol. … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Als architect van veiligheid hanteert NVD Beveiligingen het ‘one-stop-shopping’ principe in de vorm van integrale oplossingen. Onze visie is in samenspraak met de klant het bieden van een totaaloplossing via een netwerk van lokaal betrokken bedrijven met een eigen verantwoordelijkheid, een brede marktervaring en een herkenbare … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten
 

Al meer dan 10 jaar is Regio Control Veldt in Noord-Holland actief voor verschillende bedrijven en gemeenten op het gebied van beveiliging (alarmcentrale en surveillancewagens), cameratoezicht, persoonsbeveiliging, Track & Tracediensten, verkeersregelaars, transportbeveiliging en waardetransporten.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Waardetransport, Transportbeveiliging
 

Security Monitoring Centre (SMC) is een wereldwijd opererende alarmcentrale en is een onderdeel van UTC Fire & Security. De Nederlandse tak van SMC heeft twee geschakelde alarmcentrales in Tiel en in Eindhoven.

Deze centrales zijn al jaren actief met het beveiligen van onder andere bedrijven, woonhuizen, instellingen en … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Service Centrale Vlaardingen is een Particuliere Alarm- & Service Centrale met een 24/7 dienstverlening die voldoet aan de wettelijk erkende justitiële PAC erkenning in Nederland. Bij onze meldkamer staan service en dienstverlening hoog in het vaandel.

Wij werken bij voorkeur niet met spraakcomputers en eindeloze … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

De stil alarmcentrale is een professionele alarmcentrale van en voor installateurs.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Teleseco staat voor service en controle op afstand en zicht zich voornamelijk op het ontvangen van alarm en of datadoormeldingen, coordineren, de kwaliteitsbewaking en het centraliseren van dienstverleners.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Wij zijn een uiterst moderne Particuliere Alarm Centrale (PAC) die volledig voldoet aan de strenge eisen zoals gesteld door het Ministerie van Justitie en NCP-gecertificeerd, een garantie voor kwaliteit!  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,87 seconden.