Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 28

 

Axis is in 1984 opgericht en staat genoteerd aan de Zweedse beurs Stockholmsborsen (XSSE:AXIS). Axis is marktleider op het gebied van netwerkvideo en printservers. Bij onze producten en oplossingen ligt de nadruk op toepassingen zoals bewaking, controle op afstand en documentbeheer.


NedTrain beschermd tegen indringers … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

ACA IT-Solutions biedt totaaloplossingen aan op automatiseringsgebied. Ons complete producten- en dienstenpakket ondersteunt uw organisatie, van het voortraject via applicatie-ontwikkeling tot en met het beheer, onderhoud en de ondersteuning.  

Categorie: Beveiligingssoftware
 

WinGuard van Advancis is een integraal, merkonafhankelijk gebouwbeheersysteem . Met WinGuard zijn verschillende systemen te integreren en centraal te beheren vanuit één meldkamer. Koppelingen zijn mogelik met camerabewaking (CCTV) intercom, verlichting, inbraak- en/of brandmeldingen (BMS), ventilatie- alsmede CO2-detectiesystemen. … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

AGT International is een van ‘s werelds snelst groeiende leveranciers van bewakings- en beveiligingsoplossingen voor de openbare ruimte en is actief over de hele wereld.

Op basis van een unieke visie levert AGT International innovatieve oplossingen op het gebied van vitale infrastructuren en grensbewaking, stadsbeveiliging, … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Crisismanagement
 

ATN levert de hard- en software die nodig is voor de elektronische beveiliging van gebouwen (winkels), bedrijven en bedrijventerreinen. Met behulp van mens en techniek komt ATN tot een beveiligingsaanpak. ATN is adviseur, aanbieder en uitvoerder van professionele bewakingsdiensten, waaronder mobiele surveillance, al dan niet in combinatie … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Installatiediensten
 

Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder meer dan 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

Avensus levert ICT oplossingen voor een optimale en veilige bedrijfsvoering met als doel totale controle en beheersbaarheid.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

B-Able heet een zeer uitgebreid en bewezen track record in het leveren van beveiligingsoplossingen voor Europese organisatie.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

CRYPSYS heeft meer dan 20 jaar focus en expertise op het gebied van ICT-security. Wij ondersteunen ruim 700 resellers waarvan vele al meer dan 10 jaar! Onze focus ligt op de gebieden data leakage, managed security, email security, web security, encryptie en endpoint security.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

ENAI brengt eenvoud in veiligheid en comfort. Wij ontwikkelen en implementeren software voor servicecentrales in samenwerking met klanten en partners die diensten leveren op het gebied van beveiliging, facilitaire ondersteuning en welzijn.  

Categorie: Beveiligingssoftware
 

 

Categorie: Beveiligingssoftware
 

Vaak is het zo dat voertuigen onbewaakt achterblijven wanneer de eigenaar op vakantie gaat of voor zaken in het buitenland verblijft. Om ervoor te zorgen dat er in deze periode niet gereden kan worden, zorgt FARINGWELL er met haar Startblock Service voor dat het voertuig (auto, boot, camper of motor) niet gestart kan worden.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Track- en tracesystemen
 

Fortinet is een expertbedrijf op het gebied van netwerkbeveiliging en unified threat management (UTM) en helpt bedrijven bij de inrichting van een betrouwbare beveiligingsstrategie binnen organisaties.


 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Beveiligingssoftware
 

Fox-IT is een gespecialiseerd IT Security bedrijf met een gedegen kennis van beveiliging en rechercheonderzoek. Haar missie is het realiseren van beveiligingsoplossingen en het oplossen van beveiligingsproblemen voor cliënten waarbij beveiliging van groot belang wordt geacht. Zij richt zich met name op het verhogen van het veiligheidsniveau … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging
 

G10 biedt een scala aan producten op het gebied van persoonsidentificatie (ID) en bezoekersregistratie:

Bezoekersregistratie- en (Foto-ID) Identificatie software Badge-, kaart- en labelprinters Contactloze kaart- en barcodelezers Biometrische lezers (iris, vinger, handpalm) ID passen Bezoekers- en parkeerkaarten


Categorie: Beveiligingssoftware, Biometrie, Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,1 seconden.