Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 70

Axis is in 1984 opgericht en staat genoteerd aan de Zweedse beurs Stockholmsborsen (XSSE:AXIS). Axis is marktleider op het gebied van netwerkvideo en printservers. Bij onze producten en oplossingen ligt de nadruk op toepassingen zoals bewaking, controle op afstand en documentbeheer.


NedTrain beschermd tegen indringers … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

De focus van 2Build4 ligt op infrastructuur en security. De toenemende mobiliteit van medewerkers, en de groeiende behoefte aan informatie en communicatie, is het werkterrein van 2Build4. Een netwerk moet het “gewoon doen”, ongeacht de locatie van de medewerker en de informatie.  

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

 

Categorie: Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Communicatiesystemen
 

WinGuard van Advancis is een integraal, merkonafhankelijk gebouwbeheersysteem . Met WinGuard zijn verschillende systemen te integreren en centraal te beheren vanuit één meldkamer. Koppelingen zijn mogelik met camerabewaking (CCTV) intercom, verlichting, inbraak- en/of brandmeldingen (BMS), ventilatie- alsmede CO2-detectiesystemen. … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

ATS Nederland is een servicegerichte organisatie, gespecialiseerd in de levering en installatie van al uw communicatie en beveiligingssystemen.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

All Clear is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en telecommunicatie. Wanneer u uw projecten toevertrouwt aan onze vakbekwame mensen kunt u uitstekende resultaten tegemoet zien. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een offerte laten maken.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Waar communicatie, observatie en navigatie van cruciaal belang is kunt u rekenen op de hoogwaardige technologische oplossingen van Alphatron. Onze expertise bestrijkt zeer uiteenlopende, specialistische werkterreinen, verdeeld over verschillende divisies.

Zo zijn wij actief in de scheepvaart en visserij, de omroepwereld, communicatietechniek, … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

Altech Elektrotechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van licht en krachtinstallaties, datanetwerken, brandmeldinstallaties, inbraakdetectie, camerabewaking en toegangscontrole.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen
 

AMBER Alert is het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en –ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of vermissing van een kind direct heel Nederland waarschuwen – via radio, TV, borden boven de snelweg, PC- en TV-schermen, websites, e-mail, SMS, instant messenging en social media. Zo kan … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Communicatiesystemen
 

Ascom richt zich op (zorg-) communicatie, beveiliging op de werkvloer en bereikbaarheid. De systemen bieden integratie, zoals toegangscontrole, verpleegroepsysteem of branddetectie met personenzoeksysteem. Ook koppelingen met producten voor spraak en data, zoals DECT en persoonsbeveiliging zijn mogelijk.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder meer dan 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

Avensus levert ICT oplossingen voor een optimale en veilige bedrijfsvoering met als doel totale controle en beheersbaarheid.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

Axit is een onafhankelijk bedrijf met specialistische kennis op het gebied van observatiecamera systemen. Axit voert site surveys uit, maakt maatwerk software voor meldkamers en blinkt uit in kennis over (draadloze) netwerken.

Axit heeft meerdere wereldprimeurs op het gebied van communicatie en intelligente beveiligingoplossingen … 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

AZ Techniek ontwerpt, installeert, levert en onderhoudt alle installaties volgens de regels, normen en of erkenning van o.a. de Unto-VNI en NVP.  

Categorie: Bliksembeveiliging, Brandbeveiliging, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,88 seconden.