Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 10

 

Aiber gelooft in de kracht van het optimaliseren van secundaire processen om uw bedrijf van een goede naar een excellente organisatie te laten doorgroeien, puur door te focussen op uw core business. Controle hebben over uw secundaire processen is hierbij essentiëel.  

Categorie: Detachering, Risk management
 

Alerto Bewaking en Detachering is voor Nederlandse beveiligingsbedrijven een gerenommeerde leverancier van vakkundige bewakingsmedewerkers op uitzend- en detacheringsbasis.

Wij zijn landelijk actief en leveren beveiligingsmedewerkers, in een neutraal uniform en BHV opgeleid, voor adhoc-opdrachten, de opvang van uw personele … 

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten, Uitzendbureaus
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten, Detachering, Evenementenbeveiliging, Opleidingen en trainingen
 

Opleidingen van BOOA zijn uit te splitsen in elektrotechnische-, mechatronica en veiligheidsopleidingen.  

Categorie: Detachering, Opleidingen en trainingen
 

Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener en werkzaam in heel Nederland. Consolid is gespecialiseerd in personen­vervoer, wegtransport, railvervoer en beveiliging. Door de gestage groei in deze sectoren is Consolid tot een top-25 uitzend­organisatie uitgegroeid. Consolid is lid van de ABU en in het bezit … 

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten, Uitzendbureaus
 

Disc is in Nederland één van de grootste adviesbureaus op het gebied van arbo, kwaliteit, milieuzorg en brandveiligheid. Ons dienstenpakket varieert van werkplekinspecties tot de ontwikkeling van complete managementsystemen.

Disc heeft de kennis en personele capaciteit in huis om u professioneel te begeleiden … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Detachering
 

De P&R Groep kan uw gehele veiligheidsproject managen en begeleiden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor specifieke opdrachten die u apart of in combinatie met andere diensten kunt laten uitvoeren.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Detachering, Uitzendbureaus
 

Pro Actief beveiligingsdiensten is een totaal dienstverlener 24 uur 7 dagen per week in het detacheren van gekwalificeerde beveiligingsbeambten die hun vak verstaan.  

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten
 

Onze beveiligingsmedewerkers zijn op basis van detachering voor langere tijd inzetbaar op uw objecten en worden ingezet op basis van uw wensen. Zo kan de beveiligingsmedewerker eerst gescreend worden door uw organisatie, uw uniform dragen en voor een langere periode aangestuurd worden door uw planners.  

Categorie: Detachering
 

Z-Safety Services is dé West-Europese specialist in totale veiligheid tijdens de shutdown van petrochemische plants of elektriciteitscentrales. Z-Safety Services verhuurt veiligheidsmateriaal, stelt opgeleide veiligheidsexperts ter beschikking en coördineert de veiligheidsoperaties van begin tot einde.  

Categorie: Detachering
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,88 seconden.