Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 23

De beveiliging van uw bedrijfsterrein, bedrijfspand, goederen en uw intellectuele eigendommen verdient bijzondere aandacht. De schade die inbraak, brand, diefstal of fraude veroorzaakt is namelijk vrijwel nooit uitsluitend van financiële aard.

Wij adviseren u dus ook nooit uitsluitend een technische oplossing maar wij … 

Categorie: Camerasystemen, Glas, Hang- en sluitwerk, Installatiediensten, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen, Woonhuisbeveiliging
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Met onze ervaring en specialisme bieden wij bijna alle producten en diensten aan op het gebied van hang-en sluitwerk. Tevens hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan kluizen. We nemen uitgebreid de tijd om voor U de kluis te vinden die bij U past.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Een goed beveiligingsadvies vindt een balans tussen organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen die uw pand tot een voor u leefbaar en toch doeltreffend beveiligd object maken. Op basis van een risico-analyse geven wij op maat een beveiligingsadvies dat een gedetailleerd overzicht bevat van de gewenste voorzieningen.  

Categorie: Camerasystemen, Certificering en diplomering, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

BK Brandkasten is een organisatie met vertrouwde, vakbekwame en ervaren mensen', want in dit vak draait het om kennis, integriteit en advies op maat dat is gricht op risicobeperking, veiligheid en tevreden klanten.

BK Brandkasten houdt rekening met voorwaarden die door verzekeringsmaatschappijen en arbo-wetgeving worden gedicteerd. … 

Categorie: Kasten en kluizen
 

De Kluizensite is een onafhankelijke onderneming waar u terecht kunt voor de bescherming van uw waardevolle eigendommen tegen brand en/of diefstal, zonder dat u hiervoor naar een speciaalzaak hoeft te gaan. De Kluizensite levert een breed scala aan professionele brand- en inbraakwerende kluizen voor privé en zakelijk gebruik.  

Categorie: Kasten en kluizen
 

De Kluizenwinkel is een onderdeel van VBT Beveiliging. Wij zijn een landelijk werkend installatiebedrijf. Hiertoe zijn wij gecertificeerd voor zowel inbraakbeveiliging als brandbeveiliging. De Kluizenwinkel wil u zo goed mogelijk informeren over de aanschaf van een kluis, archiefkast, ladekast, etc.  

Categorie: Kasten en kluizen
 

De beveiligingsgroep Gunnebo telt wereldwijd 6.800 werknemers. We leveren geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor het bankwezen, de detailhandel en andere sectoren met behoefte aan beveiliging op hoog niveau. Onze ervaring en ons brede assortiment maken uw wereld veiliger.  

Categorie: Hekken en deuren, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen
 

Haverkamp Deventer heeft 6 specialistische vakgebieden:

Kasten op maat Sleutels en sloten Beveiliging en kluizen Raam- en deurbeslag Gereedschap voor professionals Deuren  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Kerkhof Laren is specialist in o.a. hang- en sluitwerk en brandkasten. Onze 24 vakbekwame medewerkers staan voor u klaar. Zij zetten zich 6 dagen per week in om u te informeren over de veelheid aan hoogwaardige beveiligingsprodukten in de geest van een traditioneel familiebedrijf.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Mark Bogman Safes is gespecialiseerd in beveiligde opbergsystemen voor geld, databestanden, gevaarlijke stoffen, sleutels, documenten, bedrijfsinformatie, wapens en andere waardevolle goederen. Wij zijn leverancier van gerenommeerde merken en zorgen ervoor dat uw bezit optimaal beveiligd is.  

Categorie: Kasten en kluizen
 

Kluizen en inbraakwerende brandkasten in elke uitvoering en voor elke toepassing. Voor het professioneel opbergen van geld, kostbaarheden, sieraden en dure materialen. Voor o.a. MKB, retail, politie, defensie, spoorwegen, overheid, olie- en offshore industrie.

Wij hebben ons tot doel gesteld een vooraanstaande positie op de … 

Categorie: Kasten en kluizen
 

Van den Hoven is sinds 1957 actief als onafhankelijk producent van inbraak- en brandwerende kluizen en brandkasten. De fabriek, service-, verkoop- en ontwikkelingsafdelingen zijn sinds 1995 gecertificeerd conform het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Van den Hoven heeft zijn kluizen laten testen bij het Duitse testinstituut VdS … 

Categorie: Kasten en kluizen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,91 seconden.