Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 21

 

Vanaf 1992 is Alert Security in Zuid Holland Zuid uitgegroeid tot een begrip. Voor bedrijven, overheden en particulieren zijn wij de betrouwbare partner in veiligheid met kennis van zaken en een “no nonsense” mentaliteit.

Onze kracht ligt in onze transparante manier van werken. We doen wat we zeggen en geven ook … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Brandbeveiliging, Receptie
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Veiligheid is een complexe combinatie van factoren waarbij geen enkel detail over het hoofd gezien mag worden. Daarom worden er procedures ontwikkeld en wordt het bedrijf regelmatig grondig getest. ANVD is geheel ISO 9001-2000 gecertificeerd.

ANVD Brandwachten is gecertificeerd volgens VCA**, ANVD Bewaking beschikt over RSE … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Opleidingen en trainingen, Receptie, Recherche- en opsporingsdiensten
 

Atlas Beveiliging staat voor professionele dienstverlening. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Zij wil als ondernememende organisatie een resultaatgericht partner zijn voor alle relaties. Atlas Beveiliging bespreekt de vorm van uitvoering van de gewenste dienst met de opdrachtgever en geeft adviezen op het gebied … 

Categorie: Speur- en verdedigingshonden, Persoonbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Bewacom legt zich ondermeer toe op het verrichten van mobiele surveillance, receptiediensten, camerabawaking en evenementenbeveiliging.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Bewakingsdienst Leende is een particuliere beveiligingsorganisatie die iedere vorm van bewaking graag voor haar rekening neemt. Van bedrijfs- en evenementenbeveiliging tot objectbewaking, van receptie- en portiersdiensten tot bouwplaatsbeveiliging.

Daarbij staat ook onze hondenbrigade altijd paraat. Bovendien hebben we ruim … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie
 

BNT Beveiligingen is een samenwerking tussen Bouwbeveiligingen, NVD Beveiligingen en Thuis.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Bouwens biedt ondersteuning op het gebied facilitaire dienstverlening. Dankzij veel ervaring en kennis realiseren we gastvrijheidsoplossingen van hoog niveau. Onze aanpak is praktisch, vernieuwend en resultaatgericht. Iedere dag halen onze mensen het beste uit zichzelf om onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen te nemen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Business Security International (BSI) is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner en gespecialiseerd in het leveren van beveiligings- en receptiediensten.

Wij zetten medewerkers in bij organisaties waarbij termen als ‘hoogwaardig’ en ‘multidisciplinair’ kenmerkend zijn voor de situatie en de uitgevoerde … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

CSN-Beveiliging is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. Alarmopvolging, surveillance, receptiediensten, etc. 
   

Categorie: Receptie, Surveillance
 

Door de vele jaren ervaring op het gebied van beveiligings- en bewakingsdiensten wordt Delta Safe Security gezien als hèt toonaangevende beveiligingsbedrijf van Zuid-West Nederland.

Met meer dan 90 medewerkers verzorgen we de beveiliging van evenementen, horeca, stadskantoren, musea, bedrijven, bedrijventerreinen, etc. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie
 

Facilicom Services Group is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten kwalitatief hoogwaardig, efficiënt en flexibel.

Facilicom kan op vrijwel ieder facilitair terrein de juiste mensen op de … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Receptie, Risk management
 

U kunt Gerding Security Service inhakelen voor evenementen- en horecabeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking, receptie- en portiersdiensten zowel als mobiele surveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Portiers, Receptie, Surveillance, Horecabeveiliging
 

HBD Total Security is een beveiligingsorganisatie die zich uitsluitend richt op haar core-business activiteiten t.w. objectbeveiliging, receptiediensten, alarmcentralediensten en mobiele surveillance diensten. Het bedrijf is samengegaan met Trigion. Klik … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie, Surveillance
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.