Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 37

In een meer dan veertigjarige praktijk heeft Hoffmann Bedrijfsrecherche een groot aantal specialistische diensten ontwikkeld. Soms preventief, soms repressief maar altijd effectief. Als men ons nodig heeft blijken de kennis, ervaring, onafhankelijkheid en integriteit van Hoffmann Bedrijfsrecherche van onschatbare waarde.

 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten, Risk management
 

AACON Recherche biedt anti-fraude-oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over een sterk team met ervaren en gedreven onderzoekers en beveiligers waarmee wij u door heel Nederland van dienst kunnen zijn. AACON Recherche is een door het Ministerie van Justitie geregistreerd recherchebureau.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Alkris is een gerenommeerd en recherchebedrijf. Wij zijn gevestigd in Nederland en Duitsland en verrichten werkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met name voor onze klanten in de grensstreek is dit een uitkomst. Alkris is van de wetgeving van beide landen op de hoogte, spreekt de taal en kent de gewoonten.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Veiligheid is een complexe combinatie van factoren waarbij geen enkel detail over het hoofd gezien mag worden. Daarom worden er procedures ontwikkeld en wordt het bedrijf regelmatig grondig getest. ANVD is geheel ISO 9001-2000 gecertificeerd.

ANVD Brandwachten is gecertificeerd volgens VCA**, ANVD Bewaking beschikt over RSE … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Opleidingen en trainingen, Receptie, Recherche- en opsporingsdiensten
 

AXX - Recherche heeft een ambitieus en gespecialiseerd team van medewerkers die de basis vormen voor het realiseren van onze opdrachten. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor de zorgvuldigheid van uitvoering, de betrouwbaarheid in rapportage en het menselijke gezicht naar betrokkenen.

 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Sinds 1 oktober 1992 rechercheert Bedrijfsrecherche Nederland op alle voorkomende gewelds-, zeden- en vermogensdelicten in het bedrijfsleven. Om fraude te onderzoeken is het raadzaam gebruik te maken van een professioneel recherchebureau, van vakmensen! Van BN Bedrijfsrecherche bijvoorbeeld.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Brand Technische Bureau Nederland BV is een door het Ministerie van Justitie erkend onderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in onafhankelijk technisch en tactisch forensisch- en brandonderzoek. Opdrachtgevers zijn onder meer verzekeringsmaatschappijen, expertisebureau's, de Rechterlijke macht zowel als de advocatuur.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten, Risk management
 

BSM is een advies- en recherchebureau en richt zich op het onderzoeken en bestrijden van cybercrime en fraude. BSM wordt ingeschakeld door bedrijven voor informatiebeveiliging, audits, penetration test, IT security consultancy en recherche-onderzoek, forensisch onderzoek op internet en op computersystemen.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Op het gebied van criminaliteit maakt onze samenleving de laatste jaren stormachtige ontwikkelingen door. Er is sprake van toenemende criminaliteit tegen het bedrijfsleven, helaas een niet meer weg te denken probleem in onze samenleving.

Via de media kunnen we dagelijks kennis nemen van de gevolgen van fraude. Binnen het brede … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

BSC is een onafhankelijk en betrouwbaar beveiliging- en recherchebureau. Onopvallend maar uiterst effectief verlenen wij een groot aantal hoogwaardige beveiliging- en recherchediensten voor het bedrijfsleven.

Tevens vervullen wij een actieve rol voor de overheid in risicovolle gebieden. BSC verzorgt op verzoek trainingen & … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Zoekt u een partner op strategisch en tactisch niveau om hedendaagse uitdagingen op het gebied van criminaliteitsbestrijding, beveiliging van bedrijfsgegevens en security management het hoofd te bieden.

Com-Connect kan die partner voor uw bedrijf of organisatie zijn. Onze dienstverlening bestaat uit trainingen, opleidingen, … 

Categorie: Informatiebeveiliging, Recherche- en opsporingsdiensten
 

Dörr Bedrijfsrecherche is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend recherchebureau, gespecialiseerd in bedrijfsrecherche, privé-detective onderzoek en particuliere recherche.

Ons bedrijfsrecherche onderzoek en ons privé-detective onderzoek zijn onderscheidend doordat onze onderzoekers afkomstig … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Evidentium biedt een unieke combinatie van bedrijfskundige kennis, ICT-kennis en onderzoekstechnieken. Wij zijn in staat gegevens boven water te krijgen, accuraat te interpreteren en snel tot de kern van de zaak te komen. Forensische ICT dus.

Daarnaast kunt u bij Evidentium terecht voor datarecovery. Wij kunnen informatie … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Fidron is een particulier recherchebureau met meer dan 20 jaar ervaring bij overheid en bedrijfsleven. Wij zijn erkend en bevoegd door het ministerie van Justitie onder nummer POB 833 en een gerenommeerde partner voor wie efficiënt en discreet integriteitsproblemen wil voorkomen of oplossen. Ons werkgebied is heel Nederland en is waar … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

FreQuenT Beveiliging levert kwalitatief hoogwaardige beveiligings-, recherche- en incassodiensten. FreQuenT Beveiliging werkt uitsluitend met goed opgeleide en vakbekwame medewerkers die hun vak verstaan.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,94 seconden.