Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 23

In een meer dan veertigjarige praktijk heeft Hoffmann Bedrijfsrecherche een groot aantal specialistische diensten ontwikkeld. Soms preventief, soms repressief maar altijd effectief. Als men ons nodig heeft blijken de kennis, ervaring, onafhankelijkheid en integriteit van Hoffmann Bedrijfsrecherche van onschatbare waarde.

 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten, Risk management
 

Bij 1-Line kunt u terecht voor advies, implementatie en beheer van uw veiligheid- en beveiligingsvraagstukken. Wij richten ons op verander- en verbeterprocessen, kostenbesparing, training en voorlichting.  Wij werken samen met partners die voldoen aan alle, door de branchevereiste, normen … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Opleidingen en trainingen, Risk management
 

Aiber gelooft in de kracht van het optimaliseren van secundaire processen om uw bedrijf van een goede naar een excellente organisatie te laten doorgroeien, puur door te focussen op uw core business. Controle hebben over uw secundaire processen is hierbij essentiëel.  

Categorie: Detachering, Risk management
 

BPI Beveiliging & Bewaking richt zich op alle facetten van het veiligheid- en beveiligingskordon en adviseert opdrachtgevers over beveiliging en bewaking in het algemeen en risk- en securitymanagement in het bijzonder.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Risk management
 

Brand Technische Bureau Nederland BV is een door het Ministerie van Justitie erkend onderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in onafhankelijk technisch en tactisch forensisch- en brandonderzoek. Opdrachtgevers zijn onder meer verzekeringsmaatschappijen, expertisebureau's, de Rechterlijke macht zowel als de advocatuur.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten, Risk management
 

Bureau Veritas Risk Control, als handelsnaam van Risk Control B.V., opereert als volledig zelfstandige entiteit binnen Bureau Veritas Nederland Holding B.V. met als doel onafhankelijkheid te waarborgen ten opzichte van de andere Bureau Veritas entiteiten en activiteiten.

Afhankelijk van de specifieke wensen, behoeften en omstandigheden … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Risk management
 

Christ & Partners is gespecialiseerd in risico- en securitymanagement. Wij bieden ondernemers, overheidsinstellingen en particulieren volledige ondersteuning in ons vakgebied. We inventariseren, analyseren, adviseren en rechercheren.

We combineren nieuwe technieken met oude vaardigheden. Risico- en securitymanagement is … 

Categorie: Risk management
 

De onafhankelijke specialisten van Cocoon Riskmanagement helpen u graag met het oplossen van vraagstukken over brandveiligheid, beveiliging, arbeidsomstandigheden en milieu. Of het nu gaat om onderzoek, advies, detachering of opleiding, neemt u rustig contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.  

Categorie: Risk management
 

CSF staat met haar IT Governance, Risk Management & Compliance oplossingen bekend als effectieve katalysator in het versterken van de ISMS keten.

Hierbij herkennen de klanten van CSF haar snelle en accurate vermogen om de zwakste schakel op te sporen en deze duurzaam te versterken.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Risk management
 

Damast Associates is een onafhankelijk adviesbureau voor beveiligingsadvies aan bedrijven en (semi-)overheden.

Wij verzorgen Security Risk Management, training en opleiding en voeren incidentonderzoek en personeelsscreening uit.

Alle adviseurs van Damast Associates bezitten de benodigde vakgerichte diploma’s … 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Risk management
 

   

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Risk management
 

Werken op hoogte vraagt om betrouwbare systemen voor valbeveiliging om mensen te beschermen en om te voldoen aan de eisen die de wetgever aan dergelijke locaties stelt.

Eurosafe Solutions voert vaak opvallende projecten uit voor prominente opdrachtgevers. Onze dagelijkse werkzaamheden omvatten het inventariseren van veiligheidsrisico’s, … 

Categorie: Risk management, Voorzieningen
 

Onder risicomanagement verstaat Executive Options het systematisch inschatten en aandacht geven aan onaanvaardbare risicokansen op ieder gebied en niveau in een organisatie.  

Categorie: Risk management
 

Facilicom Services Group is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten kwalitatief hoogwaardig, efficiënt en flexibel.

Facilicom kan op vrijwel ieder facilitair terrein de juiste mensen op de … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Receptie, Risk management
 

Het Genootschap voor RisicoManagement is opgericht voor professionals die zich bezig houden met risicomanagement. Het Genootschap biedt een platform waarop informatie en ervaring over risicomanagement kan worden gevonden en uitgewisseld. Het Genootschap stelt hiervoor diverse mogelijkheden ter beschikking zoals:

het organiseren … 

Categorie: Belangenorganisaties, Risk management
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,91 seconden.