Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 11

 

As Safe As Possible adviseert inzake bedrijfshulpverlening gerelateerde organisatievraagstukken en verzorgt de opleidingen voor bedrijfshulpverlening en het maken ontruimingsplannen en ontruimingstekeningen.

 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

Aukes wil de beveiligingsmarkt transparant te maken om materiële en immateriële schade aan mensen en bedrijven waar mogelijk te beperken. De steeds groter wordende bedreigingen voor bedrijven, instellingen en personen vragen om een professionele aanpak. Onze naam staat voor het voorkómen van bedreigende situaties. Zo ontstaat … 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

Binnen de bedrijfsvoering is beheersing van risico's steeds belangrijker. Het voortbestaan van uw organisatie is afhankelijk van een goede beheersing van deze risico's.

Averda maakt van risicomanagement een begrip en zorgt ervoor dat het voor u een werkzame tool wordt. Naast een volledige scan van uw bedrijf … 

Categorie: Bedrijfshulpverlening BHV, Ontruimingstechnieken
 

Het pakket producten en diensten van Boensma Brandbeveiliging is veelzijdig en omvat onder meer veiligheids- en preventiemateriaal, veiligheidssignalering en BHV-materialen (Bedrijfs Hulp Verlening).  

Categorie: Brandbeveiliging, Bedrijfshulpverlening BHV
 

BvnO richt zich op bedrijfsveiligheid en onderzoek. Naast een hoge mate van informatievoorziening in een wirwar van wetten en regels, biedt BvnO de helpende hand in deze wirwar. Wi ontwikkelen vluchtwegenplannen, ontruimingsplannen en calamiteitenplannen maar wij richten ons ook op bedrijfsveiligheid in het algemeen. Hierondervallen … 

Categorie: Bedrijfshulpverlening BHV, Ontruimingstechnieken
 

FandSA bestaat uit Fire and Security Advisement B.V. en FandSA veiligheid & opleidingen BV. Deze ondernemingen zijn specialisten op het gebied van Arbo, brandpreventie, safety en security. Onze deskundigheid zetten wij landelijk in door het geven van advies, begeleiding, realisatie en opleiding.

Zo verzorgen wij ondermeer … 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV, AED kasten
 

De Federatie Nederlandse Vereniging voor Bedrijfshulpverlening (NVB) bestaat uit regionale NVB-verenigingen. Bedrijven, instellingen, scholen, etc. maar ook personen met interesse voor dit vakgebied, kunnen lid worden van de NVB. De NVB behartigt de belangen van haar leden zonder winstoogmerk.  

Categorie: Belangenorganisaties, Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

Hazebroek Safety Equipment levert alles om uw BHV organisatie veilig te laten opereren. Zowel voor het opzetten van uw bedrijfsnoodplan, het verzorgen van opleidingen, het ontwerpen van uw vluchtwegplattegronden, alswel het leveren van BHV materialen kunt u bij ons terecht.  

Categorie: (On-Line) Winkels, Bedrijfshulpverlening BHV
 

Het NIBHV is opgericht door het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid NIFV en het Oranje Kruis als kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening met als doelstelling het bevorderen van de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening en de veiligheid in bedrijven en andere organisaties.  

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

Rosier bedrijfshulpverlening verzorgt klantgerichte opleidingen en trainingen. Opleidingen worden gegeven op locatie, waardoor deze goed aansluiten op de specifieke risico's van een bedrijf of instelling. Rosier bedrijfshulpverlening verkoopt tevens producten die voor de BHV noodzakelijk zijn.  

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.