Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 9

 

Checkpoint Systems Inc. is wereldleider in productidentificatie en oplossingen voor dervingsreductie voor retailbedrijven. Checkpoint verbetert de winkelervaring van de consument en is gespecialiseerd in radiofrequentie tecnologie t.b.v. elektronische artikelbeveiliging, RFID (Radio Frequente Identificatie) en etikettering.  

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

DetailRepair is een innovatief en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verminderen van uw inkomstenderving als gevolg van winkeldiefstal alsmede het verhogen van de veiligheid in uw bedrijf waarbij wij naast EAS (poortjes) en CCTV (camera's) ook diverse andere technieken beheersen.  

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

Winkeldiefstal kost u als ondernemer veel tijd en geld. Als u een winkeldief op heterdaad betrapt kunt u de dief een schadevergoeding van € 151,- laten betalen voor de tijd die u kwijt bent aan de afhandeling van de winkeldiefstal, tijd die u kwijt bent aan het observeren van de winkeldief, het aanhouden en het doen van aangifte.

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Belangenorganisaties, Inkomstendervingsbeveiliging
 

Lindeman levert afroomkluizen voor het afromen van papiergeld en het veilig uitgeven van muntgeld.  

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

PICO Nederland is een samenwerkingsverband geïnitieerd door STIVO Retail Trainingen met gespecialiseerde partners op het terrein van (winkel)criminaliteit.  

Categorie: Opleidingen en trainingen, Inkomstendervingsbeveiliging
 

Derving is een van de grootste problemen van het retailkanaal. Protagt Retailsecurity levert voor deze sector met haar professionele medewerkers een uitgebreid pakket aan producten en diensten op het gebied artikelbeveiliging en RFID. Wij bieden u een totaaloplossing, zodoende dat u uw dervingskosten kunt verlagen en uw marge kunt vergroten. … 

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

In heel Nederland zijn wij actief met het geven van advies over en de verkoop van geldverwerking- en beveiligingsapparatuur voor bedrijven en organisaties die cashgeld ontvangen.  

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

SellMore is gespecialiseerd in de beveiliging van uw waardevolle en diefstalgevoelige winkelproducten. Ons brede scala aan innovatieve oplossingen staat niet alleen garant voor diefstalreductie maar bovenal voor klantvriendelijkheid en omzetverhoging.  

Categorie: Artikelbeveiliging, Inkomstendervingsbeveiliging
 

 

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,93 seconden.