Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 4

 

Advies Bureau Schade, kortweg ABS, houdt zich bezig met diverse vormen van dienstverlening en onderzoek, zowel nationaal als internationaal. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de privacygedragscode, door de minister van Justitie algemeen bindend verklaard.

Sinds eind 2009 beschikken wij over het keurmerk Particulier … 

Categorie: Forensich onderzoek
 

CED Forensic is voor Nederlandse verzekeraars en eigen risicodragers een toonaangevende dienstverlener op het gebied van schadeprocesmanagement. Verdeeld over de vijf business units CED Claims Services, CED BrandVaria, CED Automotive, CED Mens en CED Forensic, werken de specialisten van CED aan de afwikkeling van schade.  

Categorie: Forensich onderzoek
 

Forensicon BV is een Particulier Forensisch Instituut dat recherchewerkzaamheden met forensisch onderzoek combineert. Forensicon maakt het voor particuliere opdrachtgevers mogelijk om over dezelfde onderzoeksmogelijkheden te beschikken als de overheid. Tevens verzorgt Forensicon Consultancy en Training ten behoeve van o.a. opsporings- en … 

Categorie: Forensich onderzoek
 

Grant Thornton verricht specialistisch forensisch IT onderzoek en is nauw betrokKen bij de totstandkoming van standaarden voor forensisch IT-onderzoek in Europees en globaal verband. Vanuit de vestiging Rotterdam opereert een kernteam bestaande uit forensisch accountants en forensisch IT/e-discovery deskundigen.  

Categorie: Forensich onderzoek
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.