Nieuws  
 

St. Bernard Software, wereldwijd leverancier van security oplossingen introduceert een compleet nieuw partnerprogramma voor haar resellers. Samen met de distributeurs (Logix Nederland, Source Express en Black IP) zullen bestaande partners worden ondersteund op het gebied van leads, marketing en sales. Om de voorgenomen groei te realiseren zijn we ook opzoek naar nieuwe resellers.

Voor resellers zijn niet alleen marge-structuren en gekwalificeerde leads belangrijk. St. Bernard heeft op de partner portal ook de mogelijkheid partners de leads te laten registreren en te bewerken. De portal is tevens voorzien van interessante marktinformatie en concrete marktkansen.

Bas Huisman, Channel Sales Manager EMEA: ‘St. Bernard wil haar positie in EMEA verstevigen en verder uitbouwen. Met het huidige portfolio en met de op partners gerichte sales tools denken wij het channel optimaal te kunnen ondersteunen en hun omzet te kunnen verhogen.’ (download bedrijfsprofiel)

St. Bernard Software zal, samen met de distributeurs, tijdens twee sessies potentiële resellers informeren over het portfolio en het partner programma, de kansen en de mogelijkheden. Daarom worden er, samen met de distributeurs, een aantal reseller recruitment dagen georganiseerd. Te weten op:

    * 14 juni 2006, 15.00 uur in Brussel (tijdens het Channel congres)
    * 15 juni 2006, 14.30 uur in Tiel (met na afloop een gratis Golf Clinic of Wedstrijd)

Plaats op:
Datum: 7 juni 2006
Categorie: Financiele resultaten
Bron: St. Bernard Software
Gerelateerde artikelen  
25-07-2006 Nieuws Innovatieve St. Bernard’s partner-portal online.
24-08-2006 Nieuws Aladdin versterkt partnerprogramma
23-06-2017 Nieuws Digital Shadows lanceert channel partnerprogramma met online portal
08-11-2006 Nieuws Axis Communications kondigt nieuw partnerprogramma aan
12-09-2006 Nieuws RSA Security vernieuwt RSA SecurWorld-programma voor distributeurs
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,88 seconden.