Nieuws  
 

ZALTBOMMEL - 2 juni 2006 -- Phoenix Technologies Ltd. (NASDAQ: PTEC), de toonaangevende ontwikkelaar van firmware voor pc's en andere digitale apparatuur, heeft vandaag een strategische samenwerking bekendgemaakt met Capgemini Nederland B.V.

De twee bedrijven zullen hun training-, verkoop- en marketingactiviteiten samenvoegen gericht op de verkoop van TrustConnector 2, de door Phoenix Technologies ontwikkelde beveiligingssoftware voor eindpuntbeveiliging waarmee apparaten worden voorzien van unieke authenticiteit.

Capgemini Nederland BV is een werkmaatschappij van Capgemini S.A. dat behoort tot 's werelds leidende systeemintegrators. Capgemini levert grote ondernemingen diensten op het gebied van consulting, projectmanagement en outsourcing.

"De samenwerking met Capgemini Nederland B.V. is een belangrijke stap in de uitrol van onze nieuwe marktstrategie die gericht is op het distributiekanaal", zegt Robert Mol, senior director marketing and distribution EMEA bij Phoenix Technologies. "Met het uitbreiden van onze inspanningen en activiteiten met integrators zoals Capgemini Nederland B.V. tonen wij ons commitment om onze Europese partners toegevoegde waarde te bieden."

Beveiligingssoftware TrustConnector 2
Met TrustConnector krijgen apparaten een unieke identiteit via een identiteitssleutel die onmogelijk te stelen of te wijzigen is. Alleen apparaten met een bekende identiteit krijgen toegang tot netwerken, applicaties en data. The software ondersteunt eindpuntapparaten zoals PCs, notebooks, PDA's, smartphones en andere intelligente apparaten die zijn uitgerust met x86 chips. De identiteitssleutel wordt onlosmakelijk aan het apparaat gebonden, waarbij de zwaarst beschikbare cryptografie wordt gebruikt. Deze unieke sleutel - en alle overige identiteitssleutels die ermee worden beveiligd - kunnen niet worden verplaatst, ontvreemd of gekopieerd. Alleen apparaten die met een bekende identiteitssleutel zijn voorzien kunnen netwerktoegang krijgen of applicaties aanspreken zoals financiële- of afdelings-systemen, werknemers- of klantendatabases.

PCs of andere apparaten waarvan niet kan worden vastgesteld dat de organisatie de eigenaar is of waarvan blijkt dat ze niet zijn geautoriseerd, kunnen geweigerd worden of slechts beperkt toegang krijgen.

Plaats op:
Datum: 2 juni 2006
Categorie: Financiele resultaten
Bron: Phoenix Technologies
Gerelateerde artikelen  
24-05-2006 Nieuws Phoenix Technologies Ltd. Komt met Europees Trusted Partner Network Programma …
05-03-2019 Nieuws Veilig IoT-platform voor beheer van devices
24-05-2017 Nieuws Capgemini en Sogeti krijgen award voor security kennis
23-05-2013 Achtergrondartikelen Capgemini benoemt trends in veiligheid
09-08-2011 Nieuws Accenture levert op Schiphol grenspassage-poorten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.