Nieuws  
 

Securitas heeft onlangs het certificaat keurmerk Evenementenbeveiliging ontvangen na een uitgebreide audit door DEKRA. Dit keurmerk is bedoeld voor alle beveiligingsorganisaties die als hoofdaannemer evenementen beveiligen.

Evenementenbeveiliging is binnen de particuliere beveiliging een specifieke dienst. Het keurmerk moet voor meer kwaliteit zorgen en een betrouwbare dienstverlening in de evenementenbranche.

Marcel Reith, Product Manager Events & Entertainment: "Het keurmerk laat niet alleen aan de buitenwereld zien dat we onze bedrijfsvoering professioneel georganiseerd hebben en dus een betrouwbare partij zijn. Het is ook een duidelijk signaal dat we als organisatie actief bezig zijn om 24/7 aan onze klanten een optimale dienstverlening te garanderen."

Nijmeegse vierdaagse

Binnen de evenementenbranche zegt Securitas al ruime kennis en ervaring te hebben. Activiteiten richten zich op de inzet van evenementbeveiligers, event hostesses en brandwachten tot hondenteams en technische systemen.

Securitas is onder andere betrokken bij de veiligheid van grote evenementen zoals de Nijmeegse vierdaagse, Marathon van Rotterdam en Floriade 2012. Het bedrijf is tevens huisleverancier van de RAI en de Jaarbeurs Utrecht.

Plaats op:
Datum: 26 maart 2012
Categorie: Bedrijfsnieuws
Bron: Securitas Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
29-07-2010 Nieuws Securitas Alert Services ontvangt keurmerk kwaliteitsmanagement ISO9001
19-04-2011 Nieuws Trigion als eerste met keurmerk Evenementenbeveiliging
06-07-2006 Nieuws Securitas doorloopt audit voor Keurmerk Beveiliging met succes
18-01-2010 Nieuws Keurmerk Beveiliging voor Safened BV
03-11-2008 Nieuws Securitas tekent contract met Jaarbeurs Utrecht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,98 seconden.