Nieuws  

IJsselstein, 17 juli 2006 – Kahuna en Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), hebben een samenwerking gesloten voor het leveren van een managed security-oplossing. Kahuna biedt hierbij Aladdin’s beveiligingstoepassing eSafe aan en neemt zelf het volledige beheer voor zijn rekening. Met de nieuwe managed security-oplossing richt Kahuna zich specifiek op het middensegment.

Kahuna constateerde dat er voor middelgrote ondernemingen geen hoogwaardige en toch betaalbare e-mail beveiligingsoplossing beschikbaar was, maar dat hier wel veel vraag naar bestond. Het bedrijf speelt hier op in door Aladdin’s eSafe-appliance als een managed security service aan te bieden. Zo hebben bedrijven voor een vast bedrag per maand een complete oplossing en hoeven zij niet een hele infrastructuur aan te schaffen. Kahuna koos eSafe om zijn stabiliteit en functionaliteit op het gebied van e-mailfiltering en gateway-beveiliging.

Steven Dondorp, Commercieel directeur bij Kahuna: “eSafe sluit heel goed aan bij de behoefte van de markt aan dit soort beveiligingsoplossingen. Door het product in beheerde vorm aan te bieden, is het voor iedereen betaalbaar en hoeven bedrijven niet naar goedkopere, inferieure oplossingen te kijken die nu op de markt zijn. Voor de selectie van de beveiligingstechniek voor onze oplossing hebben we een aantal producten uitvoerig getest. eSafe bleek qua stabiliteit en functionaliteit veruit de sterkste en past daarom ook goed bij het ‘best of breed principe’ dat wij voor al onze oplossingen toepassen.”

Hotelconcept
eSafe sluit ook goed aan bij de beveiligingsvisie van Kahuna, die is vormgegeven vanuit het ‘hotelconcept’. In de praktijk ontwerpen veel bedrijven hun beveiliging vanuit de ‘kasteelgedachte’. Het bedrijf is in dit geval een fort en er kunnen weinig gevaren binnendringen, maar daardoor blijven tegelijkertijd ook legitieme zaken steken. De hotelgedachte streeft een open organisatie na waar iedereen toegang heeft middels authenticatie. De beveiliging verschuift hierbij van de rand naar het hart van de organisatie.

“We zijn trots dat Kahuna eSafe heeft geselecteerd voor zijn managed e-mail beveiligingsoplossing”, vertelt Spencer Hinzen, Major account manager bij Aladdin. We zien dat vooral grotere bedrijven kiezen voor eSafe en qua beveiliging geen risico willen nemen. Voor andere organisaties is het natuurlijk niet minder belangrijk dat hun vertrouwelijke informatie veilig is. Als je daarbij in overweging neemt dat een bedreiging als spyware vorig jaar al met ruim 200 procent is toegenomen, is het kiezen van een stabiele oplossing geen overbodige luxe. Door eSafe als managed security service aan te bieden, geeft Kahuna eindgebruikers bovendien een duidelijk inzicht in de kosten.”

Plaats op:
Datum: 17 juli 2006
Categorie: Financiele resultaten
Bron: Kahuna
Gerelateerde artikelen  
13-10-2007 Nieuws Complete content-beveiliging voor MKB
01-08-2006 Nieuws Aladdin’s eSafe 5 klaar voor integratie met Check Point-producten
09-08-2006 Nieuws Aladdin’s eSafe blokkeert file transfer via chat
15-06-2017 Nieuws Flowmon en Kahuna gaan samen cybersecurityoplossingen leveren
24-08-2006 Nieuws Aladdin versterkt partnerprogramma
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.