Nieuws  
 

Securitas is na onafhankelijk onderzoek door het CRF Institute uitgeroepen tot Top Employer 2013 vanwege onder meer zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het beveiligingsbedrijf ontving het keurmerk voor de vijfde keer.

Het CRF Institute doet jaarlijks internationaal onderzoek naar het HR-beleid en de arbeidsvoorwaarden onder een groot aantal werkgevers in Nederland. De organisaties worden geëvalueerd op primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement.

Securitas is een van 54 organisaties die het keurmerk Top Employers Nederland 2013 mocht ontvangen. Danielle Justus, HR Directeur bij Securitas: ‘We zijn er enorm trots op dat we ons al sinds 2007 Top Employer mogen noemen. Al onze medewerkers zijn even belangrijk en we zijn dan ook structureel bezig met hun vitaliteit en inzetbaarheid. Wij geloven dat dit leidt tot tevreden medewerkers en dus tot tevreden klanten.’

Creatieve oplossingen

Uit het onderzoek blijkt dat Securitas hoog scoort op carrièremogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. ‘Het recept voor een vitale organisatie is goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, luisteren naar je medewerkers, het voeren van een gedegen gezondheidsbeleid en het stimuleren van ontwikkeling’, aldus Justus.

Securitas werkt volgens een managementmodel waarin het mogelijk is om functies, binnen de gestelde kaders, op eigen wijze vorm te geven. Sonja Verhage, Branch Manager Securitas: ‘Voor mij is de sterke bedrijfscultuur van Securitas erg belangrijk; de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor het al dan niet gezamenlijk bedenken en toepassen van creatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Er is tijd en aandacht voor de medewerker en voor ruimte voor training en ontwikkeling.’

Plaats op:
Datum: 6 maart 2013
Categorie: Awards, CAO / Arbeidsomstandigheden
Bron: Securitas Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
15-03-2012 Nieuws Securitas uitgeroepen tot Top Employer Nederland 2012
18-03-2011 Nieuws Securitas uitgeroepen tot Top Employer Nederland 2011
28-03-2011 Nieuws G4S uitgeroepen tot Top Employer Nederland 2011
15-12-2009 Nieuws Securitas uitgeroepen tot Top Employer 2010
29-11-2007 Nieuws Securitas uitgeroepen tot Top Werkgever 2008
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.