Nieuws  
 

Securitas Nederland neemt de beveiligingscontracten van ISS Facility Services Nederland over. Het betreft ruim 800 medewerkers die onderdeel worden van Securitas.

Met de overname wil Securitas de landelijke dekking van haar mobiele surveillance verbeteren. De mobiele surveillanten verzorgen onder meer 24/7 alarmopvolging bij meldingen en surveillance-, brand- en sluitrondes.

Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas: "De overname van de beveiligingscontracten van ISS vergroot niet alleen onze landelijke dekking van mobiele surveillance, het versterkt onze organisatie in het creëren van de optimale veiligheidsoplossingen voor onze klanten. We zijn dan ook blij met deze ontwikkeling."

Maarten van Engeland, algemeen directeur ISS Nederland: "In Nederland heeft ISS succes met het verkopen en leveren van Integrated Facility Services (IFS) concepten. Beveiliging is een belangrijk onderdeel van dit concept. Door middel van de samenwerking met Securitas kunnen wij ons IFS succes uitbouwen en zelfs versnellen.’

Integratie medewerkers

De feitelijke integratie van medewerkers en klanten vindt plaats als de overname goedgekeurd is door de Autoriteit Consument en Markt (ACM), die begin juli wordt verwacht. Hierna is de overname juridisch een feit. De afronding van het integratieproces van klanten en medewerkers vindt naar verwachting plaats in september.

Plaats op:
Datum: 9 juni 2013
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie
Bron: Securitas Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
05-03-2018 Nieuws Securitas neemt Alphatron Security Systems over
19-11-2009 Nieuws Securitas neemt activiteiten van HADI Beveiliging B.V. over
02-01-2012 Nieuws Securitas breidt surveillancediensten uit met overname MPL
04-05-2009 Nieuws Securitas neemt De Vree Security over
03-01-2018 Nieuws Poseidon verder als Securitas Technology
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.