Nieuws  
 

Na een langdurige en intensieve samenwerking gaan de ASSA ABLOY Group Companies Ambouw en VEMA Security per 1 september definitief verder als één organisatie onder de naam VEMA Security. Voor beide organisaties een hele stap, die voor de relaties veel voordeel oplevert in de toekomst.

Door de integratie wordt VEMA Security de belangrijkste aanbieder op het gebied van (elektro)mechanische vergrendelingsoplossingen in Nederland. De samensmelting biedt de relaties nog meer voordelen, zoals het aanbieden van een breder assortiment en een ruime expertise op het gebied van security, safety, convenience en design. Daarnaast staat het projectenbureau klaar om de partners te ondersteunen bij de uitwerking van projecten.

Door het combineren van “the best of both worlds” kan VEMA Security haar service verder optimaliseren en totaaloplossingen aanbieden. Het accent zal nog meer gelegd worden op de rol van klantenpartner en adviseur. Op basis van de ervaring, kennis en creatieve ideeën van beide organisaties staat VEMA Security garant om de beveiligingsproblematiek van de markt op een professionele manier aan te pakken en vsamen te werken aan een veilige toekomst.

Bron: VEMA

Plaats op:
Datum: 4 september 2006
Categorie: Financiele resultaten
Gerelateerde artikelen  
23-12-2008 Nieuws ASSA ABLOY Nederland nieuwe naam van LIPS en VEMA
13-03-2008 Nieuws LIPS en VEMA groeien steeds meer naar elkaar toe!
13-03-2008 Nieuws LIPS en VEMA hoofdsponsor Brandveiligheidscongres 2008
03-03-2009 Nieuws LIPS Zorgslot met privacyfunctie
12-12-2017 Nieuws ASSA ABLOY zet naam sterk neer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.