Nieuws  
 

Maarssen, 12 september 2006 - RSA Security (Nasdaq: RSAS), lanceert eind 2006 in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, een nieuw programma voor distributiepartners. Het doel van het programma is de inkomsten en marges van de distributeurs van RSA Security te vergroten. Deze lancering vormt het laatste gedeelte van het in april 2005 gelanceerde RSA SecurWorld-partnerprogramma.

Het nieuwe onderdeel van het RSA SecurWorld-partnerprogramma heeft tot doel de inkomsten van distributiepartners te maximaliseren. Hierdoor kunnen distributeurs nieuwe marktkanalen ontwikkelen en de nieuwste producten leveren aan bestaande en nieuwe klanten. Zo optimaliseert RSA Security de kansen van zijn distributeurs om te kunnen groeien.

"Omdat we opereren in een constant veranderende markt houden wij continu onze kanaalstrategie in de gaten. Zo kunnen RSA Security en zijn partners marktkansen direct benutten en hier maximaal voordeel uit halen", zegt Radboud Beumer, Area Vice President bij RSA Security. "Dit is de eerste keer dat we onze distributiestrategie zo drastisch aanpassen. Wij doen er alles aan om marges voor onze distributeurs te verhogen en het maximale uit investeringen te halen. De vraag onder bedrijven naar onze identity & access management-oplossingen blijft hoog. Bovendien willen wij onze focus verbreden naar de mkb-markt en markten als 'enterprise single-sign on'. Dit zijn lucratieve gebieden voor ons en onze partners. Wij passen onze distributiestrategie aan om distributiepartners de kans te bieden te investeren in winstgevende markten."

RSA Security werkt graag samen met distributeurs die veel marktervaring combineren met goede relaties met resellers die verschillende klantgroepen bedienen. In eerste instantie richt het bedrijf zich op distributeurs wiens klantenkring het best aansluit op het RSA Security-productportfolio en die de grootste kans hebben om te profiteren van de samenwerking. Hieronder vallen zowel distributeurs die al eerder met RSA Security samenwerkten als nieuwe partners.

RSA Security introduceert het nieuwe distributieprogramma in twaalf Europese landen, te weten: Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Plaats op:
Datum: 12 september 2006
Categorie: Financiele resultaten
Bron: RSA Security
Gerelateerde artikelen  
07-06-2006 Nieuws St. Bernard Software komt met nieuw partnerprogramma
08-11-2006 Nieuws Axis Communications kondigt nieuw partnerprogramma aan
16-08-2011 Nieuws Zakelijke beveiligingsoplossingen focus Kaspersky partnerprogramma
29-08-2006 Nieuws Kaspersky Lab lanceert een vernieuwd partnerprogramma voor de Benelux
24-08-2006 Nieuws Aladdin versterkt partnerprogramma
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.