Nieuws  
 

Unisys heeft nieuwe security-diensten die klanten helpen beveiligingsincidenten te voorkomen en de schadelijke gevolgen ervan te beperken. De nieuwe oplossingen zijn gebaseerd op een verbeterde integratie van security en IT operations en komen onder meer via het ServiceNow Enterprise Cloud platform beschikbaar.

Met de nieuwe oplossingen, die een uitbreiding zijn op het service management- en security-portfolio van Unisys, komen bestaande security-investeringen, beveiligingsprocessen en risico-inschattingen in een geheel nieuw daglicht te staan. Met de nieuwe diensten kunnen klanten een integraal en nauwkeurig te beheren systeem realiseren dat altijd een actueel inzicht geeft  in de securitystatus van het bedrijf en diens belangrijkste IT-systemen en informatie die nodig is  in een digitaal businessmodel.

De nieuwe oplossingen waarin continue managed services op het gebied van security worden gecombineerd met gerichte beveiligingsadviezen, bouwen voort op Unisys’ uitgebreide security-expertise. De oplossingen die als uitbreiding gelden van het ServiceNow platform, zijn gebaseerd op de Security Operations (SecOps) module van het platform, alsook op governance, risk, compliance en security change management.

“Digitale bedrijfsmodellen vertrouwen vandaag de dag op sterke governance en automatisering. Hiermee kunnen ze risico’s vroegtijdig identificeren en issues die een gevaar vormen voor de continuïteit van IT-diensten en de bedrijfsvoering en voor de databeveiliging van zowel medewerkers als klanten snel oplossen”, zegt Ed Liebig, global vice president, Security Service Delivery bij Unisys. “Met onze nieuwe oplossingen kunnen klanten hun bestaande security-landschap naar een nog hoger plan tillen, waarbij security en IT volledig op elkaar worden afgestemd voor een totaalinzicht in de gezondheidsstatus van de bedrijfskritische systemen. Het ServiceNow platform is daarin het commandocentrum voor de digitale bedrijfsvoering.”

De nieuwe Unisys security-oplossingen voor ServiceNow bieden onder meer het volgende:

  • Advisory and Consulting Services – Door toepassing van Unisys’ bewezen modelleringsmodel waarmee het volwassenheidsniveau van security kan worden vastgesteld, helpt Unisys klanten bestaande risico’s en controlemaatregelen inzichtelijk te maken op het gebied van kwetsbaarheid, governance en risk, compliance, bedrijfscontinuïteit, beveiligingsstrategie, architectuur en response-processen en cloud security.
  • Security Intelligence and Response – Voortbordurend op de mogelijkheden van de ServiceNow SecOps module en het LogRhythm security intelligence platform, stelt deze oplossing klanten in staat een geïntegreerd, real-time systeem te realiseren waarmee ze nauwkeurig alarmsignalen die worden gegenereerd door security tooling kunnen detecteren en hier passende actie op kunnen ondernemen.
  • Secure Service Implementation via ServiceNow ServiceWatch – Unisys helpt klanten de ServiceNow ServiceWatch Suitete integreren, waardoor IT-teams inzicht krijgen in het verband tussen verschillende datacentercomponenten en de bedrijfsprocessen die zij ondersteunen.
  • Managed Security Services - Unisys beheert de beveiligingssystemen en -processen van klanten door een turnkey service die hen een consistente set van middelen en actiemogelijkheden biedt waarmee ze een modern, kosteneffectief security-beleid kunnen voeren. De services kunnen geavanceerde bedreigings-intelligentie en analyse van menselijke gedragingen omvatten waarmee incidenten en cyberaanvallen zijn te voorspellen die dreigen te gebeuren.

Voor extra beveiliging kunnen klanten Unisys Stealth microsegementatiesoftware gebruiken. Gebruikers krijgen daarmee toegang tot gedeeltes van het netwerk met bepaalde functionaliteit en informatie. Gebruikers krijgen daarmee niet meer het geheel in handen maar hebben alleen toegang tot wat nodig is. Overige gedeeltes blijven in een Stealth modus en zijn onzichtbaar en daarmee onbereikbaar voor gebruikers, bots, ad-ware, ransomware en voor hackers. Stealth gebruikt cryptography om data in het netwerk te versleutelen of het nu gaat naar publieke cloud-diensten of mobiele devices.

Plaats op:
Datum: 6 oktober 2016
Bron: Unisys
Gerelateerde artikelen  
15-02-2017 Nieuws Unisys lanceert digitaal omnichannel bancair platform Elevate
05-04-2018 Nieuws Nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing van Unisys
02-07-2019 Nieuws Unisys treedt toe tot de Cyber Security Coalition
01-07-2009 Nieuws Unisys doorbreekt security belemmeringen
28-09-2016 Nieuws Unisys spreekt over grensbeveiliging op CCR Summit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.