Nieuws  

Om een jarenlange operationele samenwerking uit te breiden tot  een partnership op strategisch niveau, hebben GTI en Siemens op 25 oktober een intentieverklaring ondertekend. Het gaat in het bijzonder om GTI Building Automation en de divisie Building Technologies van Siemens. Deze intentieverklaring legt de basis voor een strategische samenwerking op het gebied van gebouwenautomatisering voor de Nederlandse markt.

Krachten bundelen
De strategische samenwerking richt zich op de realisatie en instandhouding van gebouwinstallaties en in de toekomst op een gezamenlijke bewerking van nieuwe markten. GTI en Siemens bundelen hun krachten op het gebied van commerciële en technologische activiteiten. Daarnaast is het uitwisselen en delen van kennis en diensten een belangrijk doel. Deze krachtenbundeling brengt de klant kwaliteit en betrouwbaarheid gedurende de life cycle van de installaties.

Gebouwenautomatisering
GTI Building Automation en Siemens Building Technologies zijn grote spelers in de gebouwautomatisering. Gebouwautomatisering omvat oplossingen in gebouwen onder meer gericht op klimaatcomfort, fire safety, security, verlichting en energieverbruik.

Plaats op:
Datum: 31 oktober 2006
Categorie: Financiele resultaten
Bron: Siemens Building Technologies
Gerelateerde artikelen  
14-04-2006 Nieuws De nieuwe IRM dual bewegingsdetector van Siemens reduceert valse alarmen
07-01-2010 Nieuws Siemens levert ICT en security voor Nuon Magnum centrale
19-06-2008 Nieuws Schiphol geeft Siemens opdracht voor nieuw Security Control Center
25-10-2006 Nieuws Netwerkbeveiliging: Siemens en Stonesoft werken samen in België
22-06-2017 Nieuws KPN en Security Matters onderzoeken beveiliging gebouwautomatisering
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.