Nieuws  
 

Unisys heeft een reeks nieuwe reeks cyberweerbaarheidsdiensten aan om klanten te helpen voorbereid te zijn op cyberaanvallen. Door simulatie van reële dreigingen kunnen effectieve procedures worden ontwikkeld voor preventie van en reactie op zulke situaties.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe dienst heeft Unisys de wargaming-methodologie van het Amerikaanse Ministerie van Defensie aangepast met de toevoeging van richtlijnen van het Amerikaanse Nattional Institute of Standards and Technology. Vervolgens werd deze toepasbaar gemaakt voor gebruik door klanten uit de publieke en de particuliere sector. Unisys stelt in eerste instantie de “meest waarschijnlijke”, “meest gevaarlijke” en “meest onwaarschijnlijke” dreigingen vast. Tegelijkertijd wordt ook beoordeeld in hoeverre een klant is voorbereid op een crisis en hoe het staat met de compleetheid van noodscenario’s.

Deelnemers worden vervolgens in teams onderverdeeld en moeten doelen behalen door goed te reageren op bepaalde operationele- en omgevingsveranderingen. Na de oefening krijgt het bedrijf een gedetailleerd verslag van Unisys, met daarin een uitgebreide analyse van de oefening en concrete aanbevelingen voor verbetering.

Het team dat deze diensten aanbiedt wordt geleid door Global Director John Bone, gepensioneerd legerkolonel en voormalig hoofd van het Wargaming, Concept Development and Irregular Warfare Center van het U.S. Joint Forces Command. In die rol leidde Bone de ontwikkeling en uitvoer van talloze wargames, waaronder een wargame waarbij zestien overheidsagentschappen en de NAVO betrokken waren. De deelnemende partijen moesten reageren op internationale en georganiseerde criminele activiteiten met als doel lokale en regionale overheden te destabiliseren. Bone en zijn team neemt deze diepgaande en uitgebreide ervaring mee naar Unisys.

Plaats op:
Datum: 6 februari 2017
Bron: Unisys
Gerelateerde artikelen  
05-04-2018 Nieuws Nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing van Unisys
02-07-2019 Nieuws Unisys treedt toe tot de Cyber Security Coalition
28-09-2016 Nieuws Unisys spreekt over grensbeveiliging op CCR Summit
22-11-2007 Nieuws Unisys versterkt de beveiliging op de Spaanse luchthavens.
26-09-2007 Nieuws FBI geeft Unisys de schuld van falende beveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,92 seconden.