Nieuws  
 

Unisys lanceert Elevate, een end-to-end digitaal software platform en serie applicaties waarmee financiële instellingen hun klanten een veilige en omnichannel bankervaring kunnen bieden. Daarmee kunnen gebruikers altijd en overal geld overboeken en een lening of hypotheek aanvragen - of ze dat nou via een mobiel apparaat, een tablet, via een internetbrowser op een vaste computer doen of middels een bezoek aan een bank filiaal.

“Elevate stelt financiële instellingen in staat om hun klanten een veilige en probleemloze bankierervaring te bieden”, zegt Eric Hutto, President Enterprise Solutions en Senior Vice President bij Unisys. “Steeds meer gebruikers willen bankieren op een manier die bij hun levensstijl past. Door klanten toegang te geven tot een veilig en geïntegreerd digitaal bankieren platform zal de tevredenheid én loyaliteit toenemen.”

Veiliger bankieren
Elevate is gebaseerd op het Retail Banking Delivery Platform van Unisys en is beschikbaar voor financiële instellingen van elke omvang. De oplossing kan worden afgestemd op de specifieke wensen van een financiële instelling, zoals een rekening-courant, sparen, lenen en hypotheekverstrekking en biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Met de ingebouwde aanpasbare biometrische- en data- analyse worden gebruikers geïdentificeerd, krijgen ze toegang en worden hun transacties gevalideerd en goedgekeurd. Daarmee bestrijdt Elevate fraude en wordt de gebruikerservaring verbeterd. Het platform voldoet eveneens aan bestaande reguleringen, waardoor de kosten voor compliance verlaagd worden.

Elevate kan as-a-service worden afgenomen, in een privé of publieke cloud worden opgeleverd of in een eigen datacenter worden geïnstalleerd. Het platform wordt beveiligd met Unisys Stealth®, dat gebruik maakt van microsegmentatie en encryptie op basis van identiteit; de infrastructuur wordt in segmenten opgedeeld en alleen gebruikers die geautoriseerd zijn hebben toegang tot bepaalde segmenten. Wie die toegang niet heeft, zal deze segmenten niet eens kunnen zien.

Met het cloud deliverymodel van Elevate kunnen financiële instellingen een nieuwe generatie digitaal bedreven klanten aantrekken en hun omnichannel-dienstenaanbod uitbreiden, de snelheid van het op de markt brengen van digitale diensten verhogen en de benodigde investering naar een pay-for-use omzetten. Daarnaast zorgt Unisys dat het platform compliant is met geldende reguleringen.

Elevate is vanaf dit kwartaal beschikbaar in Azië, inclusief Australie en Nieuw Zeeland en in de EMEA-regio; in het tweede kwartaal wordt de dienst ook in Noord-Amerika en Latijns-Amerika gelanceerd.

Plaats op:
Datum: 15 februari 2017
Bron: Unisys
Gerelateerde artikelen  
06-10-2016 Nieuws Overbrugging tussen servicemanagement en cyberbeveiliging
25-01-2018 Nieuws Biometrische authenticatie wordt gemeengoed
01-07-2009 Nieuws Unisys doorbreekt security belemmeringen
03-07-2017 Nieuws Biometrie en automatisch leren
19-06-2008 Nieuws Onderzoek wijst uit: consument huiverig voor mobiel betalen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.