Nieuws  
 

Mobotix introduceert het 'Mobotix Cactus Concept' om meer focus te leggen op cybersecurity bij het implementeren van videosurveillancesystemen. Doelstelling van dit concept is een integrale aanpak te bieden voor het beschermen van Mobotix-producten tegen elke type cyberaanval. Met een combinatie van advies, opleiding en tools, die klanten en partners helpt optimaal beveiligde videosurveillance- en toegangscontrolesystemen te creëren en te onderhouden.   

Als onderdeel van het Cactus Concept implementeert Mobotix een multimediale cybersecuritycampagne om het bewustzijn bij klanten te verhogen hoe belangrijk de beveiliging van netwerkgebaseerde videosystemen is. Maar ook hoe organisaties zichzelf met intelligente oplossingen op een kostenefficiënte wijze beter kunnen beschermen. 'End-to-end' encryptie zonder blinde vlekken is daarvoor noodzakelijk, vanaf de beeldopnamebron via de datakabels en -opslag tot en met het videomanagementsysteem. Net als een cactus waarbij elke tak met doornen is bedekt, moeten alle onderdelen (camera, opslag, kabels, VMS) van Mobotix-oplossingen digitale doornen hebben die ze beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Hoogst mogelijke beveiligingsniveau
Mobotix gebruikt de services van SySS, een gerenommeerd onafhankelijk testbedrijf op securitygebied, om het hoogst mogelijk beveiligingsniveau te leveren. Zij onderzoeken en testen alle software en hardware-onderdelen. Andere klanten van SySS zijn onder andere Bunderwehr, CreditPlus Bank AG, Daimler, Deutsche Bank, Festo, Hewlett Packard, Innenministerium/LKA Niedersachsen, SAP, Schaeffer, Schufa, T-Systems en Union Investment.


Plaats op:
Datum: 31 januari 2018
Bron: Mobotix
Gerelateerde artikelen  
19-03-2018 Nieuws Cactus beschermt tegen cyberaanvallen
12-10-2018 Nieuws Nieuwe oplossingen tegen cyberaanvallen van Mobotix
16-05-2011 Nieuws Mobotix realiseert 37% omzetgroei
30-03-2018 Nieuws Konica Minolta investeert in technologie van Mobotix
04-04-2018 Nieuws Mobotix behaalt Platinum Partner status Genetec
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.