Nieuws  
 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 29 maart maakt de ruim 600 beveiligingsbedrijven tellende Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven bekend wie Beveiligingsbedrijf van het Jaar wordt. Er wordt daarbij vooral gekeken naar kwaliteit van het uitgevoerde werk, dat beoordeeld wordt door de inspecteurs van de VEB. Er komen twee winnaars. Een in de categorie Techniek en een in de categorie Particuliere Beveiligingsbedrijven. Vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de VEB is het bevorderen van de kwaliteit van beveiligingsbedrijven. Hierbij gaat het om de kwaliteit van zowel de bedrijven zelf als van het geleverde werk. Controle vindt jaarlijks plaats door onafhankelijke inspecteurs en is verplicht voor alle ruim 600 leden van de VEB. De inspecteurs hanteren hierbij de VEB 3 Kwaliteitsregeling of de PBO-kwaliteitsregeling. Ook wordt gekeken in hoeverre het geleverde werk conform het Programma van Eisen en de door verzekeraars ondersteunde Verbeterde RisicoKlassenIndeling (VRKI) is uitgevoerd. Bij particuliere beveiligingsorganisaties wordt onder andere gekeken naar de uitvoering van de werkzaamheden. Denk hierbij aan sleutelregistratie, wagenparkbeheer, het monitoren van responstijden en de mate waarin aandacht wordt besteed aan alle noodzakelijke beveiligingsmaatregelen.
 
Criteria
Omdat in principe alle leden conform de eisen werken, kunnen zij zich onderscheiden met innovatie en bijzondere prestaties. De extra punten die daarmee te behalen zijn, hebben het verschil gemaakt bij de keuze van de onderstaande kandidaten.

In de categorie Techniek zijn genomineerd:

  • Previcon te Tilburg
  • Cosec BV te Lage Mierde
  • Verbakel Zonwering en Beveiliging te Wateringen
  • Koppelaar Beveiliging te Culemborg
  • Koekman Beveiliging te Harderwijk


In de categorie Particuliere Beveiligingsbedrijven zijn genomineerd:

  • Dimarsec Security & Safety BV te Rotterdam
  • Eagle Security te Heerlen
  • Safety Guard b.v. te Lelystad

Plaats op:
Datum: 2 februari 2018
Categorie: Awards
Bron: VEB
Gerelateerde artikelen  
03-02-2017 Nieuws Acht bedrijven genomineerd voor VEB Beveiligingsbedrijf 2017
24-03-2017 Nieuws VEB Beveiligingsbedrijven van het Jaar
12-02-2013 Nieuws Nominaties bekend voor Beveiligingsbedrijf van het jaar 2013
18-03-2016 Nieuws De VEB onthult Beveiligingsbedrijf van het Jaar 2016
22-03-2013 Nieuws Van Rijn Installatie ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2013'
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.