Nieuws  
 

Aerohive Networks introduceert Aerohive A3, de eerste oplossing voor toegangsbeheer op basis van een hybride cloud.

Aerohive A3 biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor toegangsbeheer ter ondersteuning van de registratie en beveiliging. Dit geldt voor Internet of Things (IoT)- en Bring Your Own Device (BYOD)-apparatuur en standaard draadloze en vaste clients. Deze veilige, integrale oplossing voor toegangsbeheer voorziet onder meer in geautomatiseerde provisioning voor clients, apparaatprofielen, beheer van de netwerktoegang, registratie van apparaten binnen het netwerk op basis van selfservice en toegang voor gasten. Deze functies gaan gepaard in één oplossing, waardoor de operationele complexiteit van concurrerende oplossingen verleden tijd is.

Aerohive A3 is integreerbaar met netwerkapparatuur van alle belangrijke leveranciers. De oplossing biedt unieke functionaliteiten met toegevoegde waarde, indien ingezet als onderdeel van het Aerohive SD-LAN-/SD-WAN-platform. Voorbeelden zijn geïntegreerd Private Pre-Shared Key (PPSK)-beheer en beheer via de oplossing HiveManager van Aerohive.
Daarnaast kan Aerohive A3 op locatie worden ingezet, op vergelijkbare wijze als traditionele AAA-platforms en oplossingen voor toegangsbeheer. In de toekomst zal deze oplossing ook als cloud-dienst beschikbaar zijn via het Aerohive Cloud Services-platform. Verder is het mogelijk om een combinatie van de twee te gebruiken, waarbij bepaalde functies worden aangeboden aan externe locaties en andere functies centraal worden beheerd vanuit de publieke of private cloud.

 

Plaats op:
Datum: 12 februari 2018
Bron: Aerohive Networks
Gerelateerde artikelen  
27-06-2016 Nieuws Cloudgebaseerde oplossingen voor IDaaS van SAP
14-04-2017 Nieuws Fortinet optimaliseert overzicht van Security Fabric voor Cloud omgevingen
03-08-2006 Nieuws Juniper introduceert Odyssey® Access Client 4.5- en Steel-Belted Radius® 5.4 …
13-12-2018 Nieuws Fortinet en Symantec werken samen aan cloud-gebaseerde beveiligingsdienst
29-02-2012 Nieuws RSA samen met Zscaler in cloud-beveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.