Nieuws  
 

Unisys heeft een nieuwe Advanced Endpoint Protection-oplossing. Deze helpt organisaties om zich te beveiligen tegen geavanceerde cyber-dreigingen met behulp van artificiële intelligentie (AI).

Voorafgaand aan de implementatie, voeren Unisys-consultants een eerste assessment uit om te bepalen of er onopgemerkt endpoint-beveiligingsproblemen zijn in het netwerk van een organisatie en om een implementatieplan te maken op basis van die bevindingen. Na de ingebruikname, zal het Unisys managed services-team de omgeving 24x7 monitoren, waarbij potentiële problemen worden geïdentificeerd wanneer deze zich voordoen, en er eventueel samen met de klant onderzoek kan worden ingesteld.

Door de geavanceerde Cylance-beveiligingstechnologie te integreren in het beveiligingsportfolio, kan Unisys nu AI en machine learning inzetten voor klanten, voor het voorkomen van malware-aanvallen op endpoints. De technologie van Cylance voorkomt op een proactieve manier geavanceerde en hardnekkige dreigingen op zakelijke endpoints.

Unisys security solutions combineert ervaren consultants, geavanceerde producten en managed services voor de volledige beveiligings-lifecycle, van voorspelling en preventie tot detectie en genezing van risico's en geavanceerde bedreigingen. De oplossing wordt geleverd met de Unisys Stealth microsegmentatie-software, die organisaties de mogelijkheid geeft om kritieke bedrijfsactiva dynamisch te verbergen en veilige, virtuele grenzen te creëren, ongeacht waar die activa zich bevinden. In samenwerking met Unisys kunnen organisaties alle toegangspunten beveiligen, zelfs buiten de grenzen, en aanvallen herkennen en erop reageren zodra ze zich voordoen.

Plaats op:
Datum: 5 april 2018
Bron: Unisys
Gerelateerde artikelen  
26-11-2008 Nieuws Acceptatie biometrie onderzocht door Unisys
08-05-2019 Nieuws Nieuwe software van Unisys beschermt tegen identiteitsfraude
26-09-2007 Nieuws FBI geeft Unisys de schuld van falende beveiliging
22-11-2007 Nieuws Unisys versterkt de beveiliging op de Spaanse luchthavens.
02-07-2019 Nieuws Unisys treedt toe tot de Cyber Security Coalition
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.