Nieuws  
 

Nieuw van Managed Services Provider Claranet is de Cyber Security-unit, ontworpen om klanten toegang te bieden tot een compleet portfolio aan diensten op gebied van databeveiliging. De stap markeert een bundeling en consolidatie van het huidige securityaanbod van Claranet na de overname en integratie van Sec-1 en NotSoSecure als onderdeel van de Claranet Groep én aanzienlijke investeringen in het dienstenportfolio in het afgelopen jaar.

Onder de nieuwe paraplu van Claranet Cyber Security kunnen klanten een beroep doen op de inbreng van experts binnen een breed scala van securitydisciplines. Dit omvat de hoogwaardige penetratietesten en beheerde securitydiensten van Sec-1 en NotSoSecure én de trainingscompetenties van NotSoSecure, de grootste leverancier van ethische hacking-trainingscursussen voor de wereldwijde Black Hat-conferenties. De nieuwe unit zorgt ervoor dat de capaciteiten van beide organisaties zodanig zijn afgestemd om een compleet aanbod van diensten te kunnen leveren aan klanten binnen de bestaande footprint van Claranet en de rest van de wereld.

De behoefte aan meer uitgebreide securitydiensten komt ook terug in recent onderzoek uitgevoerd door Claranet, waaruit blijkt dat 69 procent van de ondervraagde IT-beslissers niet in staat is om data van klanten effectief te beveiligen, waarbij bijna de helft (45 procent) problemen ondervond met het beveiligen van de klantdata bij het verbeteren van de digitale gebruikerservaring voor klanten.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2018
Bron: Claranet
Gerelateerde artikelen  
10-07-2018 Nieuws Claranet neemt NotSoSecure over
18-10-2017 Nieuws Claranet kondigt partnership Guardian360 aan
06-03-2018 Nieuws Claranet vernieuwt security-portfolio
27-03-2018 Nieuws Telindus Nederland neemt ION-IP over
05-10-2017 Nieuws KPN neemt QSight IT over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.