Nieuws  
 

Qualys, cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, neemt Layered Insight over. Dit bedrijf is de wereldwijde leider in Container-Native Application Protection.

Door de overname van Layered Insight breidt Qualys zijn bestaande mogelijkheden uit om vergaand inzicht en runtime-applicatiebescherming voor containers en serverless workloads te bieden. De geïntegreerde oplossing correleert automatisch uitgebreide runtime-gedragsanalyse met de belangrijke mogelijkheden voor bedreigingsbescherming van Qualys. Zo beschikken DevOps-teams over hoogwaardige runtime-applicatiebescherming zonder extra complexiteit voor containerbeheer.

De technologie van Layered Insight biedt Qualys-klanten:
●      Dieper inzicht in containers door runtime-gedrag in kaart te brengen om zo een multidimensionaal (netwerk, storage en systeem) en breed begrip van applicaties mogelijk te maken die in een containeromgeving draaien.
●      De mogelijkheid om security-inbreuken tijdens runtime op te sporen en te voorkomen. De gebruikers kunnen meldingen voor ontdekte anomalieën instellen of automatisch gegenereerde policy’s instellen om controle op de containers af te dwingen.
●      Breder inzicht in en meer compliance en bescherming voor serverless Container-as-a-Service-implementaties, zoals AWS Fargate en Azure Container Instances, door het instrumenteren van de zichtbaarheid en bescherming binnen applicatie-images en taal-runtimes.

De gecombineerde Qualys Container Security-oplossing biedt klanten dekking van inventory, vulnerability management en compliance, evenals runtime-inzicht en -beschermings-mogelijkheden, vanaf ontwikkeling tot implementatie binnen on-premise-, cloud- of CaaS-omgevingen.


Plaats op:
Datum: 6 november 2018
Bron: Qualys
Gerelateerde artikelen  
20-12-2018 Nieuws Nieuwe oplossing van Qualys voor containerbeveiliging
15-06-2018 Nieuws Trend Micro breidt zijn container-beveiligingsoplossing uit
28-06-2018 Nieuws Container Sercurity-app van Qualys
19-04-2017 Nieuws Qualys biedt klanten continue security en compliance
26-08-2016 Nieuws Samenwerking Qualys en Wipro
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.