Nieuws  
 

CyberArk introduceert Privileged Access Security Solution v10.8 en biedt daarmee voor het eerst automatische detectie, alerts en tegenmaatregelen voor onbeheerde en daarmee risicovolle Amazon Web Services (AWS) accounts. De nieuwe versie zorgt voor een doorlopende check op privileged accounts in de cloud en beschermt ze. Bovendien biedt v10.8 just-in-time access voor hybride omgevingen, zodat gebruikers makkelijker kunnen schakelen tussen cloud-gebaseerde en on-premise Windows-gebaseerde systemen.

Volgens Gartner is risicomanagement niet alleen een reactief proces om risico’s te ontdekken zodra ze realiteit zijn geworden, maar kunnen bedrijfsrisico’s al eerder worden ontdekt, geanticipeerd, voorspeld en ingeschat op basis van acties ingedeeld naar risiconiveau. De nieuwe v10.8 release van CyberArk Privileged Access Security Solution biedt hiervoor voor het eerst een standaard tool.

De nieuwe release biedt onder andere continue identificering van privileged accounts, zoals ongebruikte Identity en Access Management (IAM) accounts, inclusief spookaccounts waar geen gebruiker aan gekoppeld is, en EC2 instances en accounts. Bedrijven kunnen AWS-accounts overal volgen zodra ze worden aangemaakt, ongeacht waar ze worden aangemaakt en het on-boarding proces van deze onbeheerde accounts versnellen.

CyberArk vergroot ook de mogelijkheden voor het detecteren van en reageren op dreigingen in de cloud middels de mogelijkheid automatische alerts met prioriteit te versturen naar aanleiding van verdacht gedrag. Met v10.8 kunnen bedrijven deze accounts snel overnemen door de access key opnieuw aan te maken en roulatie toe te passen om deze risico’s in te dammen.


Plaats op:
Datum: 20 maart 2019
Bron: CyberArk
Gerelateerde artikelen  
15-08-2019 Nieuws CyberArk sluit zich aan bij Microsoft Intelligent Security Association
20-11-2017 Nieuws CyberArk automatiseert beveiliging van privileged accounts
05-09-2018 Nieuws Bescherming tegen interne en externe aanvallen voor ERP-systemen
17-06-2019 Nieuws Focus op privileged access security moet bedrijfsrisico’s verkleinen
19-04-2018 Nieuws CyberArk Marketplace maakt security-toepassingen overzichtelijk
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.