Nieuws  
 

KnowBe4 heeft zijn governance, risk en compliance  managementplatform, KCM GRC, uitgebreid met een monitor waarmee bedrijven de digitale weerbaarheid en beveiligingsrisico’s van externe leveranciers kunnen beoordelen.  

Bedrijven maken gebruik van allerlei leveranciers. Als één van die leveranciers een zwakke beveiliging heeft, kan deze gebruikt worden als aanvalsroute voor een hacker. Third-party risk neemt de laatste jaren sterk toe omdat bedrijven door de digitale transformatie tegenwoordig van allerlei SaaS-, software- en webportals gebruikmaken. 59 procent van de bedrijven heeft wel eens te maken gehad met een datalek via een leverancier of externe partij, zo blijkt uit onderzoek voor Ponemon Institue onder bedrijven in de VS en het Verenigd Koninkrijk.  

KnowBe4’s KCM GRC is een intuïtief platform waarmee organisaties de beveiligingsrisico’s van externe leveranciers in kaart kunnen brengen en monitoren. Na een eerste assessment kan het bedrijf het risicogehalte bijhouden op basis van eigen gestelde standaarden. Er is onbeperkte en gratis technische ondersteuning voor KCM GRC, zoals voor alle KnowBe4 modules.

"De beveiligingsrisico’s van externe leveranciers moeten in iedere fase van de vendor lifecycle  geadresseerd worden. Door vendor risk op te nemen in het KCM GRC platform hebben klanten een simpel, intuïtief en schaalbaar platform in handen waarmee ze eenvoudig deze risico’s kunnen beheersen,” zegt Blake Huebner, KnowBe4’s SVP voor KCM Strategy.

Plaats op:
Datum: 3 mei 2019
Bron: KnowBe4
Gerelateerde artikelen  
22-05-2019 Nieuws KnowBe4 neemt beveiligingsbedrijf CLTRe over
03-08-2017 Nieuws Enterprise Strategy Group benoemt noodzaak van Digital Risk Management
05-03-2019 Nieuws KnowBe4 krijgt investering van KKR
11-06-2018 Nieuws Lockpath en Digital Shadows bundelen krachten
30-10-2018 Nieuws Wachtwoordcontrole blijkt perfecte phishingmail
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.