Nieuws  
 

WatchGuard Technologies breidt zijn WatchGuardONE-partnerprogramma uit met specialisaties voor Network Security, Secure Wi-Fi en Multi-Factor Authentication (MFA). Aan elke specialisatie zijn specifieke eisen verbonden, onder meer op het gebied van sales en technische trainingen.

Partners die zich in een van deze productgroepen specialiseren, krijgen een volledige WatchGuardONE-status. Ze hebben dan zonder eisen aan omzet of inkoop toegang tot kortingen en ondersteuning voor sales, marketing en techniek. Partners die zich in meerdere productgroepen specialiseren, komen in aanmerking voor een hogere status en extra voordeel. Meer informatie is hier te vinden.

Volgens IPED Consulting heeft 44 procent van de managed service providers (MSP's) moeite om de juiste mensen te vinden en te behouden. Sales en training zijn voor hen de belangrijkste onderdelen van de partnerprogramma's van leveranciers. Mede daarom zijn in het WatchGuardONE-programma de voordelen voor partners sterk gekoppeld aan gerichte opleidingstrajecten en trainingen.

Plaats op:
Datum: 6 mei 2019
Bron: WatchGuard Technologies
Gerelateerde artikelen  
29-08-2006 Nieuws Kaspersky Lab lanceert een vernieuwd partnerprogramma voor de Benelux
16-08-2011 Nieuws Zakelijke beveiligingsoplossingen focus Kaspersky partnerprogramma
24-08-2006 Nieuws Aladdin versterkt partnerprogramma
07-06-2006 Nieuws St. Bernard Software komt met nieuw partnerprogramma
06-09-2006 Nieuws Aladdin benoemd tot Microsoft Gold Partner Hardware
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.