Nieuws  
 

Bitdefender breidt zijn strategie en portfolio uit met een aanpak die meer op diensten is gericht en biedt nu ook threat intelligence-diensten die bedrijven rechtstreekse toegang geven tot dreigingsdata en security-expertise. Bitdefender is een wereldwijde leverancier van cybersecurity-oplossingen.

Bitdefender Advanced Threat Intelligence is voor managed security serviceproviders (MSSP’s), security adviesbureaus en grote ondernemingen die meer zicht willen krijgen op het dreigingslandschap. Deze dienst levert dreigingsinformatie die is verzameld door ruim 800 technici en onderzoekers die actief zijn bij Bitdefender en zijn Cyberthreat Intelligence Labs. De uitgebreide threat intelligence service biedt beveiligingsanalisten toegang tot dreigingsdata met context voor URL’s, IP-adressen, internetdomeinen, bestanden, Command & Control-servers en advanced persistent threats. Ook helpt Bitdefender Advanced Threat Intelligence gebruikers om indicators of compromise (IOC’s) in realtime beter te herkennen, zodat ze actuele cyberaanvallen kunnen blokkeren voordat deze de kans krijgen om schade aan te richten.

Naar verwachting zullen wereldwijd dit jaar steeds meer IT-afdelingen en SOC’s een beroep doen op gevestigde en vertrouwde leveranciers zoals Bitdefender om de slagkracht van hun securityteams te vergroten, door de nauwkeurigheid van dreigingsinformatie en de detectiepercentages te verbeteren. Volgens Forrester wordt 2019 het jaar van ‘securityservices’, omdat besluitvormers op het gebied van cybersecurity vrijwel zonder uitzondering aangeven dat “het verbeteren van geavanceerde threat intelligence-mogelijkheden” tot hun drie belangrijkste prioriteiten behoort.

Plaats op:
Datum: 7 mei 2019
Bron: Bitdefender
Gerelateerde artikelen  
20-12-2006 Nieuws BitDefender ontvangt Advanced+ waardering in AV-Comparatives Test
27-11-2018 Nieuws Mimecast deelt dreigingsinformatie uit e-mail met IBM QRadar
23-05-2017 Nieuws Kaspersky Lab lanceert Threat Intelligence Portal
11-12-2006 Nieuws Beveiliging van Microsoft Windows Vista nu al op de markt
05-06-2006 Nieuws HP distribueert ge´nfecteerde drivers: Funlove is terug
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.