Nieuws  
 

G DATA Software, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, kondigt vandaag een nieuw e-learning portfolio aan voor security awareness training. De Cyber Defence Academy bestaat uit meer dan 30 verschillende online cursussen die organisaties kunnen toepassen om hun medewerkers te trainen.

"Als u een bedrijf effectief wilt beschermen tegen cyberaanvallen, moet u personeel onderdeel maken van de eerste verdedigingslinie. Onze cyber awareness trainingen combineren meer dan 30 jaar deskundige kennis met de nieuwste leermethoden. Bovendien kunt u door deel te nemen aan de Cyber Defence Academy aantonen dat uw organisatie compliant is zonder hier veel inspanningen voor te verrichten," zegt Kai Figge, oprichter en Director van G DATA.

Technische maatregelen ter bescherming tegen cyberaanvallen zijn slechts één onderdeel van een IT-beveiligingsstrategie. Een ander belangrijk element is de medewerker zelf. De trainingen van de G DATA Cyber Defence Academy zijn daarom ontwikkeld om menselijke fouten te voorkomen. Er is tenslotte slechts één persoon nodig die zonder nadenken een  kwaadaardige e-mailbijlage opent, waardoor een compleet netwerk wordt geïnfecteerd.

E-learning trainingen
De Cyber Defence Academy behandelt uiteenlopende onderwerpen op het gebied van IT-beveiliging, bijvoorbeeld over hoe om te gaan met phishing e-mails of social engineering. In meer dan 30 cursussen worden de nieuwste leermethoden gebruikt om kennis over te dragen waarbij zowel video als tekst wordt gebruikt. Dankzij de kracht van herhaling en het systematisch bijhouden van het leerniveau, blijft het gewenste gedrag bij de deelnemers top-of-mind en wordt er gewerkt naar een positieve beveiligingscultuur. Bovendien is kennisniveau meetbaar voor zowel het personeel als HR- en IT-managers.

Bepaal waar de schoen wringt
Voordat de training begint, kunnen IT- en HR-managers een kennistest uitvoeren om te bepalen waar de meest urgente trainingsbehoeften zich bij het personeel bevinden. Dit maakt duidelijk welke onderwerpen eerst moeten worden aangepakt. Bovendien kunnen deelnemers alle cursussen in hun eigen tempo afronden.

Plaats op:
Datum: 5 juni 2019
Bron: G DATA
Gerelateerde artikelen  
15-10-2018 Nieuws EU sluit overeenkomst met Airbus en Atos voor cyber security
08-11-2010 Nieuws Nieuwe trainingen Axis Communications' Academy
15-03-2013 Nieuws Cyber Security Academy opent dit jaar in Den Haag
06-12-2018 Loopbaan Frederic Rocher Technical Trainer Benelux Axis Communications
16-05-2013 Nieuws Nieuwe trainingen bij Axis Academy
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.