Nieuws  
 

CyberArk introduceert nieuwe services en uitbreidingen aan het SaaS-platform voor privileged access security. Bedrijven met een cloud-first strategie profiteren van betere bescherming en makkelijker beheer van privileged access, met name in hybride cloud-omgevingen.

CyberArk Alero is een veelzijdige oplossing om risico’s te verkleinen die gepaard gaan met de toegang van derden tot cruciale systemen. Alero biedt zero trust toegang voor derden tot de CyberArk Privileged Access Security Solution, voor een volledig overzicht en beheer van activiteiten waarvoor hogere rechten nodig zijn. Gebruikers profiteren van een eenvoudige bescherming en beter beheer van privileged access door een combinatie van zero trust access, biometrische authenticatie en just-in-time provisioning, zonder dat hier VPN’s, agents of wachtwoorden bij nodig zijn. Het verkort het onboarding-proces van uren naar slechts minuten.

De vernieuwde Endpoint Privilege Manager is een SaaS-gebaseerde oplossing die het risico van ongecontroleerde beheerderstoegang op Windows en Mac apparatuur verlaagt. Dankzij nieuwe just-in-time capaciteit kunnen bedrijven risico’s en operationele overlast verminderen door admin-level toegang te verschaffen tot endpoints voor een bepaalde periode en een volledige audit-log te maken. CyberArk is de enige die dit kan over cloud- en on-premise omgevingen heen, voor elk endpoint.

Verbeteringen aan CyberArk Privilege Cloud, de privileged access SaaS-oplossing, stellen middelgrote bedrijven beter in staat privileged credentials te lokaliseren en te beheren door de hele organisatie heen en privileged sessies te auditen voor compliancy-doeleinden. Dankzij de meer dan 150 integraties via de CyberArk Marketplace is het de makkelijkste oplossing om in een bestaande technologie-stack te integreren.

Plaats op:
Datum: 26 juli 2019
Bron: CyberArk
Gerelateerde artikelen  
15-08-2019 Nieuws CyberArk sluit zich aan bij Microsoft Intelligent Security Association
05-09-2018 Nieuws Bescherming tegen interne en externe aanvallen voor ERP-systemen
19-04-2018 Nieuws CyberArk Marketplace maakt security-toepassingen overzichtelijk
20-11-2017 Nieuws CyberArk automatiseert beveiliging van privileged accounts
20-03-2019 Nieuws Continue bescherming van privileged accounts in de cloud
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,89 seconden.