Nieuws  
 

Trend Micro is de eerste aanbieder van detectie & responsmogelijkheden geïntegreerd in e-mail-, netwerk-, endpoint-, server- en cloud-workloads. Door kleine events uit verschillende security-silo’s met elkaar in verband te brengen, krijgen organisaties beter inzicht in beveiligingsrisico’s omdat de complexere aanvallen niet meer onopgemerkt blijven.

Onderzoek van ESG toont aan dat maar liefst 55% van de organisaties 25 verschillende security-technologieën toepast. Desondanks blijft het aantal aanvallen toenemen en omzeilen aanvallers de bestaande controles. IT security teams ontvangen dagelijks meer dan 10.000 security-meldingen, blijkt uit 2018 SC Media-onderzoek, en de hoeveelheid schade en inefficiëntie als gevolg daarvan is overduidelijk. Volgens het Verizon 2018 Data Breach Investigations-rapport “duurt het gemiddeld 197 dagen voordat een breach wordt ontdekt, en vervolgens nog gemiddeld 69 dagen tot het beveiligingsprobleem is opgelost”, wat betekent dat criminelen zich bijna negen maanden weten te verschuilen voor een organisatie terwijl zij (ongemerkt) schade kunnen toebrengen.

Door detectie, telemetrie, process data en netwerk-metadata te combineren voor e-mail-, netwerk-, endpoint-, server- en cloud-workloads, minimaliseert Trend Micro de handmatige werkzaamheden. Trend Micro global threat intelligence brengt events met elkaar in verband die mensen onmogelijk kunnen verwerken vanwege de grote bulk aan meldingen verdeeld over individuele productsilo’s. Het voegt meer relevantie en context toe aan event-data, en wordt verder versterkt door specifieke detectieregels van security-experts bij Trend Micro die zich richten op dreigingen met de hoogste prioriteit.

De ‘X’ in Trend Micro’s XDR-oplossing refereert aan de meest uitgebreide datasets van meerdere protection points die essentieel zijn om verborgen bedreigingen te ontdekken. De detectie die daaruit volgt is accurater, sneller gegenereerd en voorziet beter in context dan ooit tevoren. Het hebben van één versie van de ‘security truth’, in combinatie met een gestandaardiseerd schema voor het interpreteren van meldingen, maakt het werk van IT security teams eenvoudiger.

De uitgebreide XDR-oplossing past de meest effectieve expert analytics toe op de deep datasets van Trend Micro-oplossingen voor de gehele organisatie. Zo komen verbindingen sneller tot stand om aanvallen te identificeren en stoppen. In 2019 heeft Trend Micro een groot aantal aanvallen ontdekt die zich dusdanig bewogen dat aanvallers de endpoints meestal wisten te omzeilen. Dit soort aanvallen illustreert de behoefte aan centraal inzicht.

Plaats op:
Datum: 8 augustus 2019
Bron: TREND MICRO BeNeLux
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
21-06-2011 Nieuws Trend Micro snelst groeiende contentbeveiliger
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
11-06-2018 Nieuws Awards voor Nederlandse partners Trend Micro
15-06-2018 Nieuws Trend Micro breidt zijn container-beveiligingsoplossing uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.