Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Canon heeft haar i-SENSYS-productlijn vernieuwd om zowel gebruiksgemak als eenvoud rechtstreeks naar uw kantoor te brengen. Met acht vernieuwde series, hoge prestaties en prints van uitzonderlijke laserkwaliteit, is er altijd wel een printoplossing dat past bij uw bedrijf en hoeft u nooit meer te kiezen tussen snelheid of kwaliteit.

Canon is van mening dat printen gemakkelijk moet zijn. De printers zijn voorzien van een 5” lcd-touchscreen om dagelijkse taken zoals berichten weergeven, opgeslagen formulieren printen en documenten scannen en kopiëren met één druk op de knop uit te laten voeren. De printers, tevens met out-of-the-box-functionaliteit, doen verder het werk. Onze slimme tonercartridges zijn, dankzij de automatische verwijdering van sluitstrip, binnen enkele seconden te vervangen zijn zonder vuile handen te krijgen. Ook is de tonerstatus vooraf gemakkelijk te controleren om te voorkomen dat deze onverwachts opraakt.

Canon heeft daarnaast de bruikbaarheid gemakkelijker gemaakt alsook de personalisatie mogelijkheden. De uitgebreide, eenvoudig te gebruiken applicatiebibliotheek maakt het mogelijk de functieknoppen moeiteloos aan te passen. Dankzij het touchscreen en toetsenbord voor een snelle UI (User Interface) en betere bedienbaarheid, neemt de installatie slechts enkele minuten in beslag. Op het veelzijdige startscherm kunt u de volgorde waarin de sneltoetsen van de applicaties worden weergegeven, eenvoudig wijzigen. Zo kan men ook desgewenst ruimte tussen de knoppen invoegen of juist verwijderen. In welke sector u ook actief bent – medisch, retail of accountancy, u kunt elke sneltoets aanpassen aan uw specifieke printbehoeften.

Plaats op:
Datum: 9 augustus 2019
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
10-11-2009 Nieuws Weinig oog voor documentbeveiliging, wel voor milieu
23-09-2013 Nieuws Canon lanceert ‘analytics’ beveiligingscamera's
30-01-2012 Nieuws Studenten hacken computernetwerk via printer
17-09-2019 Nieuws Nederlandse mkb-bedrijven lopen risico door onbeveiligde printers
21-10-2007 Nieuws HP komt met betere beveiliging printers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,88 seconden.