Nieuws  
 

Secureworks stelt zijn SaaS-product, Red Cloak Threat Detection and Response (TDR), beschikbaar met een 24x7 service-optie. Dit helpt organisaties om hun beveiligingsexpertise snel op te schalen en cybercriminelen te verslaan.  
 
De Managed Detection and Response (MDR) is het nieuwste software-gebaseerde beveiligingsproduct van Secureworks. De MDR maakt gebruik van Secureworks’ cloud-platform voor beveiligingsanalyses om bedreigingen sneller en nauwkeuriger dan ooit te detecteren en tegen te houden.  
 
Volgens het recente Incident Response Insights Report van Secureworks bleven cybercriminelen in 2018 gemiddeld 111 dagen onopgemerkt. De Red Cloak TDR-software van Secureworks past verschillende machine learning en deep learning-technieken toe op een grote hoeveelheid data om moeilijk op te sporen bedreigingen binnen de gehele IT-omgeving op te sporen. TDR onderscheidt zich vanwege de uitgebreide informatie over bedreigingen die continu wordt aangevuld met de bestrijding van de nieuwste incidenten. Dit wordt mogelijk gemaakt door relevante telemetrie van diverse netwerk-, endpoint-, cloud- en bedrijfssystemen binnen het volledige, wereldwijde klantenbestand van Secureworks.
 
De MDR-service van Secureworks gebruikt de detectie-, analyse- en correlatiefuncties van Red Cloak TDR. Op die manier worden geavanceerde bedreigingen gevonden die anders onopgemerkt blijven en wordt de context rond elke waarschuwing vergroot. Kennis die wordt verkregen uit meer dan 1.000 incidenten per jaar levert informatie aan de continu geüpdatete bedreigingsinformatie en -analyses waarmee kwaadaardige activiteiten worden geïdentificeerd.
 
Met nauwkeurigere detecties en meer context worden foutieve waarschuwingen verminderd en kunnen klanten zich concentreren op de belangrijke zaken. Wanneer een gebeurtenis actie vereist, kunnen klanten de aanbevelingen van analisten raadplegen via een intuïtieve interface of rechtstreeks samenwerken met Secureworks-analisten via een ingebouwde chatbox.
 

Plaats op:
Datum: 8 augustus 2019
Bron: Secureworks
Gerelateerde artikelen  
30-11-2018 Nieuws Managed Detection and Response oplossing van Secureworks
30-04-2019 Nieuws Nieuwe applicatie van Secureworks voor cybersecurity-analyse
12-10-2018 Nieuws Secureworks en Carbon Black breiden strategisch partnerschap uit
17-09-2018 Nieuws Secureworks lanceert Security Maturity Model
25-10-2018 Nieuws Secureworks erkend als 'Leider' door IDC MarketScape
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.