Nieuws  


Secusoft: meer dan een planning systeem alleen

Secusoft, ruim acht jaar geleden opgericht vanuit de praktijk, heeft een nieuwe fase bereikt. Met een gedegen ICT-achtergrond en een inkijk in de beveiligingswereld is het complete en veilige softwarepakket ontwikkeld. Inmiddels kent Secusoft vele eindgebruikers die dankzij het online portaal sneller en overzichtelijker hun administratie, planning en rapportages kunnen beheren. Secusoft is uitgegroeid tot een professioneel softwarebedrijf speciaal gericht op de beveiligingsbranche.

Door de diversiteit en flexibiliteit van Secusoft kunnen probleemloos grote beveiligingsbedrijven met honderden werknemers bediend worden maar ook startende zzp-beveiligers. Voor iedereen is er een passende en werkbare oplossing. 

Duidelijk, overzichtelijk, tijdbesparend en eenvoudig in het gebruik

Het team van Secusoft presenteert trots onze vernieuwde website vol praktische en inspirerende ideeën. Achter de coulissen was het bedrijf er al een aantal maanden mee bezig, en de aanpassingen mogen er zijn. De website heeft een modern, fris uiterlijk gekregen en bezoekers worden snel en eenvoudig door de website geleid.Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is er verbeterd?

  • Eenvoudige navigatie
  • Nieuwe kleuren
  • Nieuw beeldmerk
  • Informele taal


Sprekende vlotte kleuren maken het geheel aantrekkelijk, de duidelijke navigatie brengt de bezoeker snel naar elke gewenste informatie. Het streven is om de bezoeker goed, helder en duidelijk te informeren over diensten, mogelijkheden, systemen en nieuwtjes. Mede daardoor is gekozen voor een informele schrijfstijl die past bij deze toegankelijke organisatie. Overtuig jezelf en bezoek onze vernieuwde website! Laat ons vooral via social media weten wat je ervan vindt.

Vernieuwd proefaccount, 14 dagen lang vrijblijvend te proberen

En niet alleen de website is vernieuwd. Zo heeft het Secusoft beeldmerk een flinke verandering ondergaan, de aanwezigheid van Secusoft op diverse sociale media heeft een nieuw gezicht gekregen. Als je een Secusoft proefaccount aanmaakt, kom je terecht in een volledig ingerichte werkomgeving vol werkbare en gebruiksvriendelijke opties waar je twee weken lang vrijblijvend alle mogelijkheden van Secusoft kan uitproberen. Kortom, een aantal belangrijke aanpassingen en toevoegingen om de vele functionaliteiten van Secusoft nog uitgebreider te maken.

Diverse handige nieuwe functionaliteiten

Het is uiteraard niet bij bij visuele aanpassingen gebleven. Het team Secusoft team heeft ook belangrijke vernieuwingen en uitbreidingen gerealiseerd in het softwarepakket zelf. Naast de vernieuwde mogelijkheid om het systeem vrijblijvend uit te proberen is ook de navigatie tussen verschillende onderdelen, zoals roosters, facturatie, berekenen van toeslagen, ingehuurd personeel etc. vernieuwd en weergegeven in verschillende kleurblokken wat het voor de gebruiker helder en overzichtelijk maakt.
Nieuwe Secusoft klanten kunnen kiezen uit diverse instap pakketten waarbij de maand prijs varieert afhankelijk van de grootte van het bedrijf en het aantal medewerkers.

Veiligheid van gegevens heeft een hoge prioriteit

Secusoft beheert gegevens veilig en integer. Met een Secusoft account ben je verzekerd van een beveiligde verbinding.
Wat doet Secusoft om de gegevens veilig te houden?

Secusoft maakt gebruik van een High Performance PCI DSS compliant server met 24/7 server management

  • Inloggen met 2-staps verificatie met behulp van Google Authenticator
  • Alle gebruikers een eigen database
  • De eigenaar bepaalt wie wat kan zien
  • Regelmatige beveiligingsscans door een gespecialiseerd bedrijf
  • Uitgebreid logboek waar alle handelingen in worden opgeslagen


Een vakbekwaam Secusoftteam om je nog beter van dienst te zijn

Secusoft is de nummer 1 planningssoftware speciaal ontworpen voor de beveiligingsbedrijven. Ons doel is om de communicatie binnen jouw bedrijf te verbeteren en je dagelijkse werkzaamheden efficiënt, soepel en accuraat te laten verlopen.
Om je daarbij te kunnen ondersteunen en door onze recente groei hebben wij ons Secusoft team uitgebreid met een aantal enthousiaste en vakbekwame collega’s.

Plaats op:
Datum: 12 augustus 2019
Bron: Secusoft
Gerelateerde artikelen  
01-05-2019 Nieuws Webinar ‘Beveiligen op afstand’
02-10-2008 Profileren Profileer uw bedrijf via BeveiligingsWereld
18-07-2018 Nieuws Uw kennis over toegangscontrole naar een hoger niveau?
25-09-2018 Achtergrondartikelen UMC Utrecht optimaliseert beveiliging met Axis netwerkcamera´s
01-02-2017 Achtergrondartikelen IDIS viert 20 jaar innovatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.